25 / 04 / 2024

hakkari belediyesi

hakkari belediyesi

Hakkari Belediye Başkan Vekili Epcim, kentin en önemli sorunlarından olan alt yapı ve su sorununu çözmek için hummalı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Hakkari'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kentin en önemli alt yapı sorunu olan kanalizasyon ve vagmursuvu drenaj hattına kalıcı çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Hakkari'de kadınlara özel park yapılıyor!

Hakkari, Biçer mahallesine erkeklerin girmesi yasak olan 5 bin metrekare alan üzerine kadınlara özel park yapılacak. Park önümüzdeki yıl hizmete girecek...

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

Hakkari'nin imar planı değişiyor!

Hakkari Belediyesi, "Hakkari Merkez İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt" çalışmalarına yeniden başladığını açıkladı. Belediye, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hakkari'de imar revizyonu çalışmaları başladı!

Hakkari Belediyesi'nin şehir merkezinin imar revizyonu için "Hakkari Merkez İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt" işi başladı.

Hakkari'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kentin en önemli alt yapı sorunu olan kanalizasyon ve vagmursuvu drenaj hattına kalıcı çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Hakari'de su sorunu bitecek!

Hakkari Belediyesi, kentteki içme suyu sorununu bitirmek için bir süre önce çalışmalarını başlattığı içme suyu projesinin son durumu hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

Hakkari'de yol çalışmaları başladı!

Hakkari Yüksekova Belediyesi ekipleri ilçenin Santral Sokağı'nda yol çalışması başlattı. Yüksekova Belediyesi ekipleri, Cengiz Topel Caddesi'ne Santral Sokağı'nda yol ve kaldırım çalışması başlattı.

Hakkari'de yeni imar yolları açılıyor!

Hakkari Belediyesi, yeni imar planıyla kentin birçok mahallesinde yeni yol açma çalışmaları başlatırken, vatandaşlar da çalışmalara destek oluyor.

Hakkari Sebze ve Meyve Hali'nin temeli atıldı!

Hakkari Belediyesi tarafından geliştirilen ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından 1 milyon 865 bin TL ile desteklenen kentin ilk sebze ve meyve hali projesinin temeli atıldı.

Hakkari'de Sürme Hanım Kadın Parkı açıldı!

Hakkari Belediyesi tarafından Sümbul Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ilk kadın parkı olan Sürma Hanım Parkı'nın açılışı yapıldı. Sürme Hanım, 1883 tarihinde Hakkari'nin Qudsanin köyünde doğan Süryani bir kadın...

Hakkari Yüksekova Belediyesi'nden toplu açılış!

Hakkari'de çocuk parkı, halkevleri,ve asfalt yolların açılışı gerçekleşti. Yüksekova Belediyesi'nin Kışla ve Yenimahalle, Yeşildere, Kuruköy, Cumhuriyet ve otogar arkasında yaptığı asfalt yollar ile halkevleri ve çocuk parkı açılışı yapıldı...

Emlak vergisini ödemeyen milletvekili icralık oldu!

Hakkari Belediyesi, gecikmiş emlak vergisi borcunu ödemeyen BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan'ı icraya verdi

hakkari belediyesi Haberi

hakkari belediyesi

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, kentin en önemli sorunlarından olan alt yapı  ve su sorununu çözmek için hummalı bir çalışma başlattıklarını belirtti. Epcim, kentin 4 ayrı noktasına da çocukların eğlenebileceği ve ailelerin dinlenebileceği modern parklar yapılacağını söyledi.


Hakkari Belediyesi, kentteki sosyal yaşam alanlarının giderilmesi için de Bulak, Biçer, Medrese mahallelerinde ise farklı çocuk oyun grupları, spor kompleksleri, kamelyalar, oturma bankları ve peyzaj çalışmalarının yer aldığı 4 adet  modern park ve yeşil alan yapacak.


Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim parkların yapılacağı bölgelerde incelemelerde bulundu. Başkan Vekili Epcim, "Hakkari'de altyapı sorunlarını tamamlama aşmasındayız. Bugünlerde yollarımızı asfaltlamaya başlıyoruz. Burada bir şehri yeniden ihya ve imar ederken, sorunlar sadece yol ve suyla bitmiyor. Şehirde, vatandaşımızın sosyal yaşam alanı ve yeşil alanlar yok. Belediyelerin...