26 / 04 / 2024

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılıyor

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılıyor

Hakkari Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle aylardır hizmet veremeyen Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda uçak seferlerinin yeniden başlaması bekleniyor.

Gaziantep Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi yenilendi!

Selahattin Eyyubi Sosyal Tesisi, yapılan yatırımlarla hem büyütüldü hem de yenilendi. Hizmete açılan sosyal tesis halkın da beğenisini kazandı.

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma!

Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılacak?

Hakkari Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle aylardır hizmet veremeyen Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda uçak seferlerinin yeniden başlaması bekleniyor.

Diyarbakır Büyükşehir'den 443 bin TL'lik yatırım!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, kentin yeni yerleşim bölgeleri Talaytepe, Bağcılar ve Selahattin Eyyubi Bulvarı’nda 11 kilometre uzunluğunda Kent Geneli Kısmi İçme Suyu İnşaatı Yapım İşi’ni başlattı.

Hakkari Selahaddin Eyyubi Havalimanı 3 aydır kapalı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde inşa edilen ve önemli yatırımlardan biri olan Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda 3 aydır hizmet verilemiyor.

Hakkari'de 3 katlı, 9 kubbeli cami inşa ediliyor!

Hakkari’de ilk defa 3 katlı, iki minareli, 9 kubbeli ve asansörlü bir caminin temeli atıldı. Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kurum amirleri, imamlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla b

Mehmet Feysal Geylani, Hakkari'deki cami inşaatlarını inceledi!

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani yapımı devam eden cami inşaatlarında incelemelerde bulundu. Cami inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan il müftü Geylani, caminin yapımına emeği geçenlere teşekkür etti.

Hakkari Lale Hatun Camii inşaatı ne durumda?

Hakkari İl Müftüsü M. Feysal Geylani, cami ve Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Lale Hatun Camii ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hakkari Ulu Cami yıkım çalışmalarında sona gelindi!

Hakkari Merkez Ulu Caminin enkaz kaldırma çalışmaları son aşamaya geldi. Merkez Ulu Cami yaklaşık bin metre kare üzerine inşa edilecek ve içerisinde bir çok üniteyi barındıracağı belirtildi.

Hakkari Çinko-Kurşun Kapasite Artışı projesi toplantısı 10 Eylül'de!

Hakkari Merkez İlçesi'ne yapılması planlanan Çinko-Kurşun Ocağı Kapasite Artışı projesine ilişkin ÇED toplantısı 10 Eylül'de yapılacak.

Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi'nin diyaliz ünitesi açıldı!

Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi’ne kurulan diyaliz ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hakkari'de yol çalışmaları başladı!

Hakkari Yüksekova Belediyesi ekipleri ilçenin Santral Sokağı'nda yol çalışması başlattı. Yüksekova Belediyesi ekipleri, Cengiz Topel Caddesi'ne Santral Sokağı'nda yol ve kaldırım çalışması başlattı.

Selahattin Seyis kimdir?

İnşaat Mühendisi Selahattin Seyis kimdir? Selahattin Seyis bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selahattin Seyis, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Selahattin Seyis..

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılıyor Haberi

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı ne zaman açılıyor

Hakkari Selahattin Eyyubi Havalimanı'nda uçak seferlerinin yeniden başlaması bekleniyor.


Yüksekova'da 13 Mart'ta sokağa çıkma yasağıyla başlatılan ve 20 Nisan'da tamamlanan "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" sonrasında gözler, 10 aydır kapalı bulunan Selahattin Eyyubi Havalimanı'na çevrildi.


Doğu Anadolu Bölgesi'ne yapılan en büyük yatırımlardan olan ve yapım aşamasındayken terör örgütü PKK'nın saldırılar düzenleyerek hizmete girmesini engellemeye çalıştığı havalimanında 5 Ağustos'tan bu yana uçak seferleri yapılamıyor.


102 MİLYON LİRA HARCANDI

Hakkari'de 102 milyon lira harcanarak 5 yılda tamamlanan havalimanı, 26 Mayıs 2015'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı  törenle hizmete açılmıştı.  İran ve Irak sınır kapılarının bulunduğu Hakkari'de, yıllık 1 milyon yolcu kapasiteli havalimanının terör saldırıları nedeniyle hizmet verememesi, bölge ekonomisini de olumsuz etkilemişti.      

24 SAAT AÇIK TUTULUYOR

Kentte uçuşlar...