19 / 04 / 2024

Hakkari Üniversitesi cami

Hakkari Üniversitesi cami

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi’nde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından desteklenen İlahiyat Fakültesi Uygulama Camisi üniversitenin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı denetiminde yapılmaya başlandı.

İş arayanlar dikkat! Şartlar açıklandı, 55 KPSS puanı istiyorlar

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 20 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Hakkari Ulu Cami ibadete açıldı!

Hakkari'de Selçuklu mimarisiyle inşa edilen Ulu Cami ibadete açıldı.

Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu!

Liberya'dan 2015'te Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenim görmeye gelen ve hazırlık sınıfında geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Moribah Dukuly'nin cami hayali, okul ve yetimhane projesine vesile oldu...

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi yarın!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Merkezi Birimler binaları ihalesi 28 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hakkari Üniversitesi Merkezi Birimler binaları ihalesini 28 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Diyanet'ten ÇOMÜ cami inşaatına 1 milyon TL destek!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Çorum Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi’nde yapıma başlanan cami inşaatı için 1 milyon TL'lik destek sağlayacağını açıkladı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Uludağ Üniversitesi'ne 20 bin kişilik cami!

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’na inşa edilecek olan 20 bin kişilik ‘Yeni Camii’nin temeli, törenle atıldı.

TOKİ HÜ Zeynel Bey Kampüsü ihalesi 22 Ağustos'ta!

TOKİ Hakkari Üniversitesi'nin Zeynel Bey ampüsü'ne ait merkezi birimlerin binaları inşa edecek. İnşaat işi ihalesi 22 Ağustos'ta yapılacak.

Hakkari Üniversitesi cami Haberi

Hakkari Üniversitesi cami

Hakkari Üniversitesi yerleşkesinde yapılacak caminin temeli atıldı. Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi’nde, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından desteklenen İlahiyat Fakültesi Uygulama Camisi üniversitenin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı denetiminde yapılmaya başlandı. 1350 metrekarelik alanda bin 600 kişilik Bodrum katı, harim kat, menfin asma kat ve 4 minareden oluşan İlahiyat Fakültesi Camisi’nin temeli...