19 / 04 / 2024

Hakkari Üniversitesi ihale tarihi

Hakkari Üniversitesi ihale tarihi

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Merkez Kampüsü’ne ait merkezi birim binalarının inşaatıyla genel altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi ilana çıktı. Hakkari Üniversitesi’nin 2. Etap ihalesi 21 Temmuz'da yapılacak.

İş arayanlar dikkat! Şartlar açıklandı, 55 KPSS puanı istiyorlar

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 20 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Satılık yazlık arayanlara büyük fırsat! İstanbul Üniversitesi Antalya'da konut satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa Kışla Mahallesi'nde yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Hakkari Şemdinli'de yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediliyor!

Hakkari Şemdinli Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ihale edilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşa edilmesi amacıyla çalışmalara geçildi.

İstanbul Üniversitesi'nin merkez kütüphanesi yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ), Beyazıt Meydanı'nda yer alan eski Merkez Kütüphanesi'nin olduğu alanda inşa etmek için açtığı ihale sonuçlandı. Yaklaşık 47 milyon TL'ye ihale edilen yeni “İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphane ve Gençlik Merkezi” bu yıl içerisinde tamamlanacak.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin ihalesi iptal edildi!

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nin 1.etabının inşaatı için açılan ihale iptal edildi. Belli istekliler arasında davet usulü ile gerçekleştirilecek ihalede bütün teklifler reddedildi.

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi yarın!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Merkezi Birimler binaları ihalesi 28 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hakkari Üniversitesi Merkezi Birimler binaları ihalesini 28 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Hakkari Üniversitesi ihale tarihi Haberi

Hakkari Üniversitesi ihale tarihi

Kıran Mahallesi’ndeki Zeynel Bey Yerleşkesi’nin 603 bin metrekare arazi üzerindeki yapımı devam ediyor. Kampüs inşaatının 2. etap kapsamında planlanan binaların yapımına ilişkin ihale tarihi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın web sayfasında 21 Temmuz 2015 olarak belirlendi. 2015 Ağustos ayında yapımına başlanması planlanan 2. etap ihalesinde Rektörlük Hizmet Binası, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Merkezi Kütüphane, Mühendislik Fakültesi, Merkezi Araştırma Laboratuvarı ve Bilim Evi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Spor Kompleksi (Kapalı Spor Salonu ve Açık Sahalar), Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, iş merkezi, atölye binası, SKS, Mediko Sosyal ve kampüs altyapısı...