24 / 04 / 2024

hakkari üniversitesi yurt inşaatı

hakkari üniversitesi yurt inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari Üniversitesi’ne ilave olarak 500 kişilik yurt yapılacağı belirtildi.Yapılan açıklamada, “5 ilde inşa edilecek 5 yurt projesi de hazırlık aşamasında bulunuyor." denildi.

İş arayanlar dikkat! Şartlar açıklandı, 55 KPSS puanı istiyorlar

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 20 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait binayı yurt olarak yeniden kullanıma kazandırıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu olan GYODER, Marmara Üniversitesi’ne ait olan bir yapıyı yurt olarak yeniden kullanıma kazandıracak.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Yerli sismik izolatör testlerine yurt dışından da ilgi var!

Yerel ve milli imkanlarla Eskişehir Teknik Üniversitesi’ne bağlı olarak çalışan Sismik İzolatör Test Merkezi yaptıkları sismik izolatör testleri ile Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından da tercih edilmeye başladı…

Trabzon Üniversitesi'nin yurt binaları yıkılacak!

Trabzon’da 2018 yılında Akçaabat İlçesinde inşa edilen Trabzon Üniversitesi'nde değişim başlıyor. Trabzon Üniversitesi, yurt binalarının yıkımı için ihaleye çıkacak.

ODTÜ Mezunları Birliği'nden yurt inşaatı açıklaması!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunları Birliği Vakfı'ndan, ODTÜ'de KYK yurdu yapılmasına yönelik plana destek geldi. Vakıf, ''Yurt inşa edilmek istenen alan kesilmek üzere dikilmiş kavak ağaçlarından oluşuyor'' açıklamasında bulundu.

ODTÜ yönetimi yurt inşaatını gözden geçirmeye karar verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Yönetim Kurulu, kavaklık alana yapılması planlanan KYK yurt inşaatının gözden geçirileceğini duyurdu...

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi yarın!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Merkezi Birimler binaları ihalesi 28 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hakkari Üniversitesi Merkezi Birimler binaları ihalesini 28 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

KYK'dan Sivas'a 10 bin kişilik yurt müjdesi!

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sivas Tanıtım Günleri’nde öğrencilerle buluşan Sivas Valisi Davut Gül, 10 bin kişilik yurt inşaatının devam ettiğini belirtti.

hakkari üniversitesi yurt inşaatı Haberi

hakkari üniversitesi yurt inşaatı

TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) ile işbirliğinde, üniversite öğrencilerinin en büyük sorunlarından biri olan barınma problemlerinin köklü çözümü amacıyla yurt projelerini uygulamaya koydu. Yapılan açıklamada, “5 ilde inşa edilecek 5 yurt projesi de hazırlık aşamasında bulunuyor. Aydın Söke’de 500, Balıkesir Ayvalık’da 300, Hakkari’de 500, Kocaeli Derbent’de 300 ve Şanlıurfa Birecik’te 300 öğrenci kapasiteli yurt projeleri hazırlık aşamasında yer alıyor. TOKİ, uygulama, ihale, proje ve hazırlık aşamasındaki yurtları tamamladığında üniversite öğrencilerine toplamda 40 ilde 43 bin 848 öğrenci kapasiteli 64 yurt kazandırmış olacak”...