19 / 04 / 2024

 hali arda kentsel dönüşüm açıklamaları

 hali arda kentsel dönüşüm açıklamaları

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

Vakıfbank kentsel dönüşüm için ne kadar kredi ödemesi yapıyor?

Bankalar tarafından krediler hakkında art arda açıklama yapılmasının ardından vatandaşlar bankaların hangi konuya ne kadar kredi verdiğini araştırmaya başladı. Peki Vakıfbank kentsel dönüşüm için ne kadar kredi sağlıyor. Detayları haberimizde...

KİPTAŞ We Haliç projesinde zemin güçlendirmeleri yapılıyor!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor. 

İzmir Gaziemir'de 12 bin konutluk kentsel dönüşüm!

Gaziemir’de Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına start verildiğinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Mevcut 5 bin 500 konut yıkılıp 12 bin konutluk bir mahalle yaratılacak" dedi.

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde son durum!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hızlandı. Projede zemin güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

Kaat Kentsel Ve Mimari Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaat Kentsel Ve Mimari Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lebriz Atan Karaartlı ve Sacit Arda Karaatlı ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Gaziosmanpaşa'da devam eden We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi aktardı.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için müjdeyi verdi. Arda kentsel dönüşümün İzmir Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON tarafından yapılacağını dile getirdi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

İzmir Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çıkmazı!

1 milyon 220 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanı olan İzmir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi 8 yıldır “ekonomik kriz” engeline takılırken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sorunun çözümü için adım attı. 

 hali arda kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

 hali arda kentsel dönüşüm açıklamaları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege'deki belediye başkanlarıyla online toplantı gerçekleştirdi. Milliyet'te yer alan habere göre; toplantıya İzmir’den Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın aralarında bulunduğu çok sayıda isim katılım sağladı.

Dönüşüme destek istedi
 

Toplantıya katılan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda konuşmasında Aktepe ve Emrez mahallerindeki kentsel dönüşüm ve İzmir’in Çernobil’i olarak bilinen eski kurşun fabrikasıyla ilgili yaşanan sıkıntıları anlattı, Kılıçdaroğlu’ndan destek talebinde bulundu.

Aktepe- Emrez Mahalleri Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili yaşanan sıkıntıları da anlatan Arda, “Vatandaşların tapularının üzerinde mülkiyetle ilgili hazine miktar fazlalıkları var. Bu hazine miktar fazlalıklarının bedelsiz olarak vatandaşlara devrini istiyoruz. Ayrıca projeleri yaşama geçirecek alan bulamıyoruz. Özellikle Sarnıç bölgesinin...