26 / 04 / 2024

Haliç kat artışı son durum

Haliç kat artışı son durum

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı''nda söz alarak Haliç'te kat artırılması konusuna değindi. Karamollaoğlu, ''Haliç’in kendisi bile tarihi bir mekan. Burada kat artırmak ne demek, orayı boğmak demek'' dedi. 

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

Kredi kartı borcu 2,5 kat artışla rekor kırdı!

Yüksek seyreden enflasyon ve artan hayat pahalılığı ile beraber vatandaşlar kredi kartlarına yüklendi. Kredilerin frenlendiği 2023'te bireysel borçlanmada ağırlık kredi kartlarına kaydı. BDDK tarafından açıklanan verilere göre vatandaşların kredi kartı borcu geçen sene 2,5 kat artış göstererek, 1 tr

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Deprem bölgesine inşa edilen konutlar, Bitlis'teki yapı malzemesi üretimini 2,5 kat artırdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma yol açtığı illerde binlerce deprem konutunun yapılması, Bitlis'teki bims (yapı malzemesi) üretimini 2,5 kat artırdı.

2024 zamlarla geliyor! ÖTV'ye 3 kat artış

TBMM’ye sunulan bütçe teklifinde yer alan özel tüketim vergilerindeki beklenti 2023 yılına göre yaklaşık 3 kat yükseldi. Gelecek yıl için ÖTV'den 1 trilyon 409 milyon lira gelir öngörülüyor. En çok artış akaryakıt, alkol ve tütün ürünlerine yapılacak. MTV ve pasaport ücretlerine yapılacak zamlarda d

Türkiye’nin Suudi Arabistan’a ihracatı zirve yaptı! 8 ayda 4 kat arttı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili Ahmet Fikret Kileci, Suudi Arabistan’a 2003’te 8 ayda yapılan ihracatın 2022’nin aynı dönemine kıyasla 4 kat artışla 1,6 milyar doları aştığını paylaştı.

TCMB reeskont kredisi limitini 5 kat artırdı!

İhracatı teşvik eden reeskont kredilerinde Merkez Bankası önemli bir karar aldı. Bu kapsamda, reeskont kredisi limiti 5 kat artırıldı. İşte detaylar...

Zam yağmuru sonrası faturalardaki şikâyetler tam 4 kat arttı!

İnsanları canından bezdiren yüksek elektrik, doğal gaz ve akaryakıt fiyatlarına ilişkin şikâyetlerde 4 kat artış meydana geldi. Zam yağmuru akaryakıtta da şikâyet rekorunun kırılmasına neden oldu.

Konut firmalarına büyük darbe! Fiyat arttıranların cezası 10 kat arttırılacak!

Orta gelirli için düzenlenen yeni konut kampanyasının finansmanıyla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kampanyadan sonra fiyat artışı yaptığı kanıtlanan firmalara cezalar 10 kat artırılarak uygulanacak. Konut bedelinin en az yüzde 10'u kadar ceza kesilme

Bakan Yanık açıkladı: Tam 11 kat arttırdık!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2002 yılında kamuda çalışan engelli sayısının 5 bin 777 olduğunu, bugün bu sayıyı tam 11 kat artırarak 66 bine yükselttiklerini açıkladı.

Benzin ve motorin zamları bir tek onlara yaradı! Karları 10 kat arttı

Benzin ve motorine üst üste gelen zamlar petrol devi Tüpraş'a yaradı. Ukrayna-Rusya savaşıyla birlikte tırmanışa geçen petrol fiyatları sonrası Tüpraş, üçüncü çeyrekte kârını 10 kat artırarak 11,6 milyar TL'ye yükseltti.

Çiftçiye buğday alım fiyatı sürprizi! 3 kat artış yaşandı

Artan maliyetlerin üstüne buğday fiyatlarının açıklanmaması, çiftçiyi zor durumda bıraktı. Hayat pahalılığı ve artan maliyetler, üreticilerin sıkıntılarını günden güne artırıyor. Çiftçiler buğday hasadının başlamasına kısa bir süre kala taban fiyatı merak ediyor. İşte ayrıntılar...

Kozyatağı Hali'nin güncel fiyatları belli oldu! İşte 22 Mart 2022 Kozyatağı Hal fiyat listesi...

Tüketicinin gözü kulağı sebze meyve fiyatlarına gelecek indirim haberinde. Halde uygun fiyata satılan ürünler market raflarında 3 kat artıyor. Peki Kozyatağı Hali'nde sebze ve meyve fiyatları kaç TL'den satılıyor? İşte 22 Mart 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

Haliç kat artışı son durum Haberi

Haliç kat artışı son durum

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün partisinin eğitim merkezinde düzenlenen “İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı”nda söz aldı. 


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “İstanbul’a ihanet edildi” dediğini aktaran Karamollaoğlu, yanlışların tekrarlanmaması gerektiğini vurgulayarak, İstanbul’da Haliç’le ilgili imar tadilatı yapıldığını kaydetti. Karamollaoğlu, “Haliç’te bina katları yükseltildi, adeta artırıldı. Bundan İstanbul’a daha büyük ihanet olmaz. Haliç o kadar büyük bir yer değil. Haliç’in kendisi bile tarihi bir mekan. Burada kat artırmak ne demek, orayı boğmak demek” diye konuştu.

İkinci ihalenin durdurulmasın isteyen Karamollaoğlu, Erdoğan’ın buna müdahale etmesi gerektiğini söyledi.