24 / 04 / 2024

Haliç köprüsü bakım çalışmaları

Haliç köprüsü bakım çalışmaları

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü Metrobüs Yolu bakıma alınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasına başlıyor. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

Haliç Köprüsü'nün bakımı 20 milyon liraya mal oldu!

Bakım çalışmaları sona eren Haliç Köprüsü, bugün akşam saatlerinde tekrar trafiğe açılacak

Haliç Köprüsü'nde çalışmalar tamamlandı, bugün hizmete açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile birlikte bakıma alınan ve İstanbul'un trafiğinin aksamasına yol açan Haliç Köprüsü bugün hizmete açılıyor

Uzmanlara göre FSM ve Haliç köprüleri, 1 haftada tamamlanabilir!

Uzmanlar FSM ve Haliç köprülerin üç ay kapatılmasının gereksiz olduğunu belirterek, yapılacak işin üç şerit kapatılmasıyla bir hafta, tek şeritte ise en çok 25 günde biteceğini söylüyor.

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerindeki çalışmalara halk isyan etti!

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerindeki çalışmalar yüzünden trafik kilitlendi ve halk isyan etti...

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Kule Tamamlama Töreni'nden sonra, projenin teknik detaylarının bulunduğu bir tabloyu sosyal medya üzerinden paylaştı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde klip çekildi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, pop müzik yorumcusu Edis'in yeni klibinde mekan olarak kullanıldı."Benim Ol" ve "Olmamış mı" isimli singlelarını 2015'te yayımlayan genç yorumcu, sözleri ve müziği kendisine ait yeni şarkısı "Dudak"ın klibini izleyiciyle buluşturdu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir mühendislik harikası!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Temurci, yarın açılışı yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan yeni Aksu Köprüsü yapım çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Sarıdere’ye yaya köprüsü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından İzmit Sarıdere Yaya Geçiş Köprüsü yapımı için ihale yapıldı. Köprünün 120 günde tamamlanması planlanıyor...

Şanlıurfa Birecik Köprüsü'nün onarımı 2 yıl sürecek!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan tarihi Birecik Köprüsü 2 yıl sürebilecek bakıma alındı. Birecik'te 1955 yılında yapılan Birecik Köpriisli'nde bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

İzmir Kınık'taki Yaylakent Köprüsü bakıma alındı!

Kınık'ta yağışta hasar gören ve yıkılma tehlikesi bulunan köprünün yeniden yapımına Bakan Eroğlu'nun talimatıyla başlandı. Şiddetli yağış sebebiyle ayakları hasar gören ve yıkılma riski bulunan Yaylakent Köprüsü'nün yeniden inşasına başlandı

Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışması başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Arsuz Zilli Deresi Köprüsü ulaşımı kolaylaştıracak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. Köprü 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde inşa ediliyor.

Boğaziçi Köprüsü'nün bakımı 2016'da yapılacak!

İSTANBUL ulaşımının ana hatlarından biri olan Boğaziçi Köprüsü’nün bu yaz bakım çalışması yapılacaktı. İtalya’dan sipariş eden derzlerin teslimi gecikince, köprüde bu yıl yapılması planlanan bakım da seneye kaldı.

Haliç köprüsü bakım çalışmaları Haberi

Haliç köprüsü bakım çalışmaları

Haliç Köprüsü'nde derz (iki köprüyü ayıran metal profil kısım) yenileme çalışması sürüyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu gece saat 24.00'ten itibaren başlayan, köprüde kullanım ömrünü tamamlamış, genleşmiş derzlerin yenilenmesi çalışmasının ikinci etabı, 14 Ağustos tarihinde tamamlanacak. 

Yapılan çalışmalar kapsamında, köprünün Edirnekapı-Okmeydanı istikametindeki 3 şeridinin sağdan 2 şeridi, 7 gün boyunca kapalı olacak. Trafik akışı da tek şeritten sağlanıyor.

O güzergahı kullanacak sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları tavsiye...