18 / 04 / 2024

Haliç Kültür Vadisi

Haliç Kültür Vadisi

Fener'de gayrimenkul fiyatları adeta fırladı. Ev yapmaya uygun arsaları metrekaresi 3 bin YTL'den alıcı buluyor. Tarihi mimariye sahip evler 250 ile 500 bin YTL'den satılıyor.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımına Mart ayında başlanacak!

Yıkımına Mart ayında başlanacağı açıklanan ve yerine 2 bin 500 kişilik opera binası yapılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi’nin son hali görüntülendi. 

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’in Narlıdere ilçesinde Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin açılış törenine katıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 4 Kasım'da açılacak!

İzmir’de, yamaçların yeşile boyanması iddiasıyla Gündeme gelen Narlıdere ilçesindeki Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nde çalışmalar tamamlanırken, alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek törenle açılacak.

Konya Mevlana Kültür Vadisi projesinde son durum!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki yapıların tarihi dokuya uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Yeni hedef Mevlana Kültür Vadisi Projesini en kısa sürede bitirmek.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi yaza tamam!

Narlıdere Belediyesi'nin yaptığı Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Batur, "Kentsel dönüşüm alanı içindeki bu alan Narlıdere'ye hayat katacak" ifadesini kullandı.

1998 yılında Sütlüce Mezbahası kültür kompleksi haline getirilecekmiş!

1998 yılında Sütlüce'de haliç kıyısında bulunan tarihi Sütlüce Mezbaha binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteğiyle 7 trilyon lira harcanarak çok amaçlı kültür kompleksi haline getirilecekmiş.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 18 Nisan'da tanıtılacak!

Narlıdere “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ 18 Nisan 2015, Cumartesi günü Saat: 11.00'da ikinci İnönü Mahallesinde bulunan inşaat alanında gerçekleştirilecek tören ile vatandaşlara tanıtılacak.

Kültür Vadisi projesi devam ediyor!

2005 yılından itibaren, birbirinden farklı “139 ayrı projeyle” hayata geçirilen Kültür Vadisi Projesi, 10 yıldır aralıksız olarak devam ediyor..

Haliç Kültür Vadisi Haberi

Haliç Kültür Vadisi

 

Fener ve Balat bir biri ardına başlatılan projelerle eski günlerine dönmeye hazırlanıyor. Fatih Belediyesi de kentsel dönüşümü hızlandırmak için Fener ve Balat'taki tarihi olmayan evleri de içine alan 'Haliç Kültür Vadisi' adı altında 300 milyon dolarlık bir projeyi hayata geçiriyor. Projeyle birlikte tarihi evler haricindeki kötü görünümlü yapılar tekrar elden geçirilecek, ya da yıkılarak yeniden inşaa edilecek.

Son yıllarda bir biri ardına başlatılan projelerle birlikte Fener'de gayrimenkul fiyatları adeta fırladı. Ev yapmaya uygun arsaları metrekaresi 3 bin YTL'den alıcı buluyor. Tarihi mimariye sahip evler 250 ile 500 bin YTL'den satılıyor.

Avrupa Birliği'nin 7 milyon euro'luk hibesiyle Ocak 2003'ten itibaren yenilenmeye başlanan Fener ve Balat'ta 6 yıl önce metruk durumdaki tarihi evler 10 ile 20...