25 / 04 / 2024

haliç tershane ihalesi

haliç tershane ihalesi

558 yıllık Haliç Tersanesi ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

Haliç'te yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüpsultan'da yapım veya onarım karşılığı 49 yıllığına kiralama işi ihalesi düzenliyor. 

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Haliç Bilim Merkezi ihalesi 12 Kasım'da!

Haliç Bilim Merkezi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Kasım'da yapılacak. Proje tamamlandığında Avrupa'nın en büyük bilim merkezi olacak...

Haliç Tersanesi Bilim Merkezi'nin ihalesi 5 Ekim'de!

Beyoğlu Kasımpaşa'da yer alan tarihi Haliç Tersanesi Bilim Merkezi Projesi'nin hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar başladı.

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı havadan görüntülendi!

Belgrad Ormanı’ndaki ‘Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı’ projesinin ihalesi 1 Şubat’ta yapılmıştı. Son günlerde en çok merak edilen projesinin güzergâhı havadan görüntüledi...

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı'nın ihalesi protesto edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Haliç-Kemerburgaz arasında yapılması planlanan demiryolu dekovil hattı ihaleye edildi. Kuzey Ormanları Savunması'na bağlı bir grup ihaleyi protesto etti.

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı'nın ihalesi bugün!

'Haliç-Karadeniz Sahra Hattı' olarak bilinen tarihi tramvay hattı yeniden hayat buluyor. Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı'nın ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek.

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı'nın ihalesi yarın!

Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı yeniden hayata geçiriliyor. İhalesi yarın gerçekleşecek olan Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı'nın 660 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Tuzla Sebze ve Meyve Hali'nin ihalesi 23 Ocak'ta!

Ataşehir Meyve ve Sebze Hali Tuzla Aydınlı’daki yeni komplekse taşınacak. Tuzla Meyve ve Sebze Hali'nin ihalesi 23 Ocak'ta saat 11:00'de gerçekleşecek.

Haliç Kemerburgaz Dekovil Hattı ihalesi 13 Ocak'ta!

'Haliç-Karadeniz Sahra Hattı' olarak bilinen tramvay hattı, Haliç-Kemerburgaz dekovil hattı olarak yeniden düzenleniyor. Haliç Kemerburgaz Dekovil Hattı ihalesi 13 Ocak gerçekleşecek.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye ilçesi Kirazca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.

haliç tershane ihalesi Haberi

haliç tershane ihalesi

558 yıllık Haliç Tersanesine AVM yapılmasını öngören proje bugün ihaleye çıkıyor. Aynalıkavak Kasrı, Taşkızak Tersanesi ve Divanhane binasının bulunduğu 250 dönümlük araziye yapılacak olan projede, yaklaşık 70 yatlık kapasiteye sahip yat limanı ve bu limana ait tesisler yer alıyor. Bu tesisler arasında otel, AVM, sinema ve kongre merkezleri, restoranlar ve bin kişilik cami var. Proje kapsamında, bölge içerisindeki üç tarihi yapıya dokunulmayacağı söyleniyor. Geçmişi Fatih Sultan Mehmet’e dayanan tarihi Haliç Tersanesinin (Eski adıyla Tersane-i Amire)ihalesine, büyük şirketlerin oluşturduğu yerli konsorsiyumların yanı sıra yabancı şirketlerin de ilgi gösterdiği öğrenildi. Mimarlar ve ilgili meslek odaları ise projenin iptali için dava açmaya hazırlanıyor.


Evrensel...