20 / 04 / 2024

haliçe nazır satış fiyatları

haliçe nazır satış fiyatları

Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren ve Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. bölgede gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır’ı tanıttı....

A101'e bu hafta hangi beyaz eşya ürünleri geliyor? İşte 21 Temmuz 2022 aktüel ürünler fiyat listesi

A101’in 21 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğunda  büyük fırsat sizleri bekliyor. A101 Marketin aktüel bu haftaki kataloğunda beyaz eşya ürünleri satışa sunuldu. Peki A101'de beyaz eşyalar ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 aktüel ürünler fiyat listesi.

Necla Nazır'ın dolandırıcılık davasına takipsizlik kararı!

Oyuncu Necla Nazır geçtiğimiz aylarda Emirgan'daki evini satışa çıkarmıştı. Nazır, emlakçının sahte sözleşme hazırladığını öne sürerek emlakçı hakkında şikayetçi oldu. Fakat sahte bir şekilde hazırlanan belgeler savcılığa teslim edilimeyince dosya kapandı.

Ev satarken eşin rızası şart mı?

Takvim Gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında ev satışında eşin rızasının şart olup olmadığını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Eşin rızası yoksa ev satışı da yok!

Medeni Kanunu aile konutu olarak belirlenen evi özel koruma altına aldı. Aile konutu ise artık eşin rızası olmadan satılamıyor.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Kazlıçeşme'de 15 milyon TL'ye denize nazır satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de Hazine'ye ait olan arsayı 14 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire!

Tema Bahçe Evleri Atakent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerine kadar tasarlanıyor. Konutların büyüklükleri 79 metrekare ila 216 metrekare arasında değişiyor...

Wolf of Wall Street filmindeki ev 4 yıldır satılamıyor!

Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Wolf of Wall Street filminin en ses getiren sahnelerinin çekimi yapıldığı ev 4 yıldır satılmaya çalışıyor.

Nazır Gayrimenkul'den Ankara Gölbaşı'na 210 konut! Yeni proje!

Nazır Gayrimenkul, Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde konut projesi inşa edecek. 210 konuttan meydana gelecek proje tek blok halinde yükselecek..

Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor!

Oynadığı dizilerle büyük beğeni toplayan Gökçe Bahadır Avrupa yakasında ev arıyor. Bahadır trafik sıkıntısı yaşamamak için Avrupa yakasına taşınma kararı aldı.

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Gayrimenkul tarafından 18 dönüm alan üzerine inşa ediliyor...

haliçe nazır satış fiyatları Haberi

haliçe nazır satış fiyatları


Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak, kentsel dönüşüm projesi ‘Haliçenazır’a başlamak için onay bekliyor. Projeye, mahalle konsepti hakim.


Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren ve Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. bölgede gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır’ı tanıttı. İstanbul’a modern bir mahalle konsepti inşa etme fikriyle yola çıktıklarını söyleyen Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, “2007 yılından bu yana yatırımcısı olduğumuz Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli’ni kucaklayan 30 dönümlük alanda kentsel dönüşümün simgesi olacak bir proje üzerinde çalışıyoruz” dedi. 


HAK SAHİPLERİYLE ANLAŞTIK


Babaoğlu, “İki fazdan oluşacak projenin ilk fazı için hak sahipleriyle anlaştık. Beyoğlu Belediyesi’nin de desteğini alan proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayı bekliyoruz” diye konuştu. 


KENT KİMLİĞİ DEĞİŞMEYECEK


Projenin detaylarını paylaşan Babaoğlu,...