29 / 03 / 2024

Haliçenazır basın toplantısı

Haliçenazır basın toplantısı

Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren ve Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. bölgede gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır’ı tanıttı...

Investvadi basın toplantısı 2 Haziran'da!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen yeni projesi Investvadi görücüye çıkıyor. Investvadi'nin basın toplantısı 2 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Şekerlisoy Topluluğu basın toplantısı yarın!

Sağlık, turizm, gayrimenkul ve girişim olarak dört ana grupta faaliyet gösteren Şekerlisoy Topluluğu, yatırımları, Türkiye ekonomisindeki yeri ve yeni dönemdeki hedefleri yarın gerçekleştirilecek basın toplantısında masaya yatıracak...

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Sinpaş GYO'nun basın toplantısı iptal edildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla 19 Aralık'ta basın toplantısı düzenleyecekti ancak basın toplantısı iptal edildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Emlak Konut basın toplantısı 9 Ocak'ta!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, 2017 yılının genel değerlendirmesini yapmak ve 2018 yılı hedeflerini paylaşmak amacıyla basın toplantısı gerçekleştirecek. 

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Haliçenazır basın toplantısı Haberi

Haliçenazır basın toplantısı

Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren ve Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. bölgede gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır’ı tanıttı. Proje ile İstanbul’a modern, vizyoner bir konsept mahalle inşa edilmiş olacak.


Amplio, yatırımcısı olduğu Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli’ni kucaklayan yaklaşık 30 dönümlük alanda kentsel dönüşümün simgesi haline gelecek bir proje üzerinde çalışıyor.


En yakın sürede inşasına başlanması planlanan projede Haliç’in siluetine saygılı bir mimari tarz uygulanacak. Projenin altyapı detayları, oluşturulacak mahallenin Türkiye’nin en teknolojik mahallesi olacağının göstergesi. 


Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Haliçenazır projesinin Türkiye’deki sayılı sosyal ve çevreci kentsel dönüşüm projelerinden biri olduğunu söylerken, yerel yönetimin yönlendirmesinin ve bölge halkının isteğinin önemine vurgu yaptı.


Haliçenazır Kendi Enerjisini Kendisi Üretecek…


Projenin detaylarını...