20 / 04 / 2024

haliçport ne zaman başlayacak

haliçport ne zaman başlayacak

İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Haliçport projesi için start verildi. Haliçport projesinde iki yat limanı, oteller, alışveriş alanları, şehir hatları yolcu iskelesi yapılacak. İşte detaylar...

Haliçport için 27 Kasım'da toplantı yapılacak!

İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Haliçport projesi için 27 Kasım 2015 tarihinde halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla toplantı yapılacak.

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Rami'de yer alan Kuru Gıda Toptancı Hali, Başakşehir'e taşınıyor. 990 toptancı dükkanı ile 120 ticarfi mekanın yer alacağı Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kura çekiliş tarihi belli oldu. Peki Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali kurası ne zaman çekilecek?

Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

Babacan Yapı imzası taşıyan Babacan Port Royal Evleri'nde konut ve ticari birimlere yer veriliyor. Babacan Port Royal teslimleri ne zaman?

We Haliç teslimleri ne zaman?

Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen We Haliç projesi 58 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. We Haliç teslimleri ne zaman?

Blox Haliç 3 Evleri ne zaman teslim?

Efektif Gayrimenkul imzası taşıyan Blox Haliç 3 projesi 'Her Adımda İstanbul'' sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Blox Haliç 3 Evleri ne zaman teslim?

We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen We Haliç Gaziosmanpaşa'da 10 blokta 1087 daire yer alıyor. Peki We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

Sefaköy Babacan Port Royal ne zaman?

Babacan Port Royal projesi İstanbul Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy'de inşa ediliyor. Peki Sefaköy Babacan Port Royal ne zaman?

Haliçport projesi halkın görüşüne açıldı!

Haliçport projesi olarak bilinen İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi projesi, 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldı...

Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Toplam 320 adet daireden meydana gelen Çerkezköy Velia Port'ta yatırımcıya özel kiracı veya yüzde 25 pirim garantisi sağlanıyor. Peki, Çerkezköy Velia Port ne zaman teslim?

Haliçport projesinin toplantısı 30 Kasım'a alındı!

İstanbul Haliçport projesi hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 27 Kasım'da yapılacağı duyurulan halkın katılım toplantısı 30 Kasım 2015 Pazartesi gününe alındı...

Eşler arasında mal rejimi ne zaman sona erer?

Eşler arasında edinilmiş mallara katılma rejiminin uygulanması asıl olup; Eşler arasında mal rejimi ne zaman sona erer? İşte mal rejiminin sona ermesi hali..

Selective Port ne zaman teslim?

Selective Port projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Peki Selective Port ne zaman teslim?

Veraset ve intikal vergisi ne zaman verilir?

Miras vasiyet ve miras mukavelesi gibi ölüme bağlı tasarruf hali ile, hibe yolu ile veya herhangi bir tarzda olan ivazsız iktisapları veraset ve intikal vergisine tabi tutuluyor. Peki, veraset ve intikal vergisi ne zaman verilir?

haliçport ne zaman başlayacak Haberi

haliçport ne zaman başlayacak


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılacak olan İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi ihalesini 1.3 milyar dolarla Sembol Uluslararası Yatırım, Ekopark Turizm ve Fine Otelcilik Ortak Girişim Grubu kazanmıştı.


Kamuoyunda Haliçport olarak bilinen proje içim 25 Eylül 2013 tarihinde sözleşme imzalandı. 4 yıl inşaatı sürecek olan Haliçport projseinde 45 yıl işletme süresi olacak.



Haliçport projesinin toplantısı 30 Kasım'a alındı!



Haliçport projesinde neler olacak?



Projede her biri 70 yat kapasiteli 2 yat limanı olacak.  Yat limanlarının haricinde 150 DTW kapasiteli 1 adet şehir hatları iskelesi (yolcu transferi amaçlı), her biri 150 DTW kapasiteli 2 adet gemi yanaşma-yolcu transfer iskelesi, Uluslararası standartlarda 5 yıldızlı olmak üzere uluslararası zincirler tarafından işletilecek nitelikte toplam oda kapasitesi 700 olan;...