25 / 04 / 2024

Haliçte bina katları yükselecek mi

Haliçte bina katları yükselecek mi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ''İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı''nda söz alarak Haliç'te kat artırılması konusuna değindi. Karamollaoğlu, ''Haliç’in kendisi bile tarihi bir mekan. Burada kat artırmak ne demek, orayı boğmak demek'' dedi. 

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!

Fatih'te bina çöktü!

Fatih'te boş olduğu belirtilen bir bina çöktü. Ekipler olay yerinde çalışmalarına başlarken, binanın boş olduğu belirtildi...

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası!

Ilgın İnşaat'ın WE Haliç projesinde kampanyalarda sınır yok. WE Haliç'te yüzde 0 faizli 84 ay vade kampanyası başlıyor. Kampanya kapsamında banka kredisi kullanılmıyor. 

Haliç'te kat sınırı tartışması sürüyor! 4'e düşürülsün!

Haliç siluetini tehlikeye atan 10 kat kararı, yoğun tepkilerin ardından İBB Meclisi tarafından 6'ya düşürüldü. Habertürk Gazetesi yazarlarından Esra Boğazlıyan bugünkü köşesinde ''Haliç'in yeni imar kararına'' yanıt verdi. İşte, Esra Boğazlıyan'ın haberi...

We Haliç'te peşinatsız 120 ay vade fırsatı!

Toplam 1.057 daireden meydana gelen We Haliç'te peşinatsız 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede 7 Tepeli İstanbul'a 7 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 

We Haliç'te satışlar 10 günde yüzde 40'a ulaştı!

Ilgın İnşaat ile Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile inşa edilen WE Haliç'te satış rakamları 10 günde yüzde 40’a ulaştı..

Beyaz Rezidans Haliç'te yüzde 10 indirim!

Beyaz İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Beyaz Rezidans Haliç projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Beyaz Rezidans Haliç'te yüzde 10 indirim kampanyası!

Beyaz Rezidans Haliç'te firma bünyesinde uygulanan ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sunuluyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Haliçte bina katları yükselecek mi Haberi

Haliçte bina katları yükselecek mi

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün partisinin eğitim merkezinde düzenlenen “İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı”nda söz aldı. 


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “İstanbul’a ihanet edildi” dediğini aktaran Karamollaoğlu, yanlışların tekrarlanmaması gerektiğini vurgulayarak, İstanbul’da Haliç’le ilgili imar tadilatı yapıldığını kaydetti. Karamollaoğlu, “Haliç’te bina katları yükseltildi, adeta artırıldı. Bundan İstanbul’a daha büyük ihanet olmaz. Haliç o kadar büyük bir yer değil. Haliç’in kendisi bile tarihi bir mekan. Burada kat artırmak ne demek, orayı boğmak demek” diye konuştu.

İkinci ihalenin durdurulmasın isteyen Karamollaoğlu, Erdoğan’ın buna müdahale etmesi gerektiğini söyledi.