19 / 04 / 2024

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, inşaat sektörünün ekonomi lokomotifi olduğuna dikkat çekti. Avcı; seçim döneminin ardından konut sektöründeki hareketlenmelere değindi...

Dreamsterdam'da 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Halil Avcı Şirketler Grubu tarafından Adana Seyhan'da yükselen Dreamsterdam'da daire fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Cemil Avcı, Halil Avcı ve Mustafa Büyükyenigün ortaklığında kuruldu.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor.

Halil Avcı İnşaat Dreamtower'da son aşamaya gelindi!

Halil Avcı İnşaat'ın son projesi olan Dreamtower'da son aşamaya gelindi. Adana'nın Turgut Özal, Kenan Evren ve Uğur Mumcu bulvarlarının kesişme noktasında yer alan Dreamtower 5 kat ve toplam 56 daire ile iş yerlerinden oluşuyor.

Halil Avcı İnşaat, Adana Dreamtowers projesiyle yükselecek!

Prestijli projeleriyle bulunduğu bölgelere değer katan Halil Avcı İnşaat, Adana'nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi "Dreamtowers" ile hayatın merkezinde olmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Halil Avcı İnşaat ABTÜ'de tecrübelerini paylaştı!

Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ABTÜ) geleceğin inşaat mühendisleriyle tecrübelerini paylaştı.

Halil İbrahim Demirhan'dan yeni şirket!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda eski uluslararası ilişkilerden sorumlu Halil İbrahim Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 29 Nisan'da Fatih'te kuruldu.

Türkmenistanlı iş adamlarına Çukurova'ya yatırım çağrısı!

DEİK Türkiye - Türkmenistan İş Konseyi Başkanı Halil Avcı, Antalya Expo 2016’ya katılacak Türkmen iş adamlarını Adana'ya davet ettiklerini belirterek, iki ülke arasında ekonomik ilişkilerin gelişmesi için çabaladıklarını bildirdi.

Adana Dream Loft projesinde satışlar tamamlandı!

İnşaat sektöründe uzun yıllardır, yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu bir kez daha satış lideri oldu.

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı Haberi

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetimi Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, "Sektör cok canlandı" dedi Geride bıraktığımız yoğun seçim döneminin ardından konut sektöründeki hareketlenmeleri değerlendiren Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, inşaat sektörünün ekonomi lokomotifi olduğuna dikkat çekti. Orhan Avcı, Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, hem insanların ülke ekonomisine olan güveninin pekiştiğini hem de ciddi oranda düşen faizlerin aynı seviyelerde kaldığını vurguladı. 


SEKTÖR POZİTİF GELİŞİYOR 

Seçimlerin ardından ilk olumlu etkinin faizlerde görüldüğünü belirten Avcı, "Kısa ve orta vadede faizler düştü. Bu düşüşle birlikte ertelenen gayrimenkul talebi, alıma dönüştü. Bu durum gayrimenkul sektörünü pozitif yönde geliştirdi ve büyümeyi sağladı" dedi. Avcı, henüz ev sahibi olmayanların, kira ödemek yerine, düşen faiz oranlarından faydalanması gerektiğinin altını çizdi. Gayrimenkulün yatırım açısından her zaman güvenli...