27 / 04 / 2024

halil ersoy antalya

halil ersoy antalya

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Emlak Meslek Komitesi Temsilcisi Halil Ersoy, 2008 yılının ilk çeyreğinden itibaren konut satışlarında hızlanma beklediklerini bildirdi.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Antalya'ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada bu yıl Antalya'ya gelen turist sayısının 15 milyonu aştığını dile getirerek, hem gelir hem turist sayısının pandemi öncesi turizmin en yoğun olduğu 2019 rakamlarının üzerinde olduğunu dile getirdi.

Şükrü Ersoy: Antalya depremi Japonya'daki depremlere benziyor!

Önceki gün Antalya'da meydana gelen deprem sonrasından uzmanlardan korkutan uyarılar gelmeye devam ediyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Antalya'da meydana gelen depremin Endonezya ve Japonya'daki depremlere benzediğini dile getirdi.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Halil Ersoy: Tapu harcı düşürülmeli!

Tapu harcı oranlarının yükselmesiyle sıkıntıya girdiklerini söyleyen emlakçı Halil Ersoy, yüzde 3 olan oranın yüzde 1’e düşürülmesini istedi. Ersoy, dar gelirlilerin ev sahibi olabilmesi için konut faizi oranının yüzde 1’in altına düşmesi gerektiğini kaydetti.

Green Life Residence Antalya'da 0,60 faizle 120 ay vade fırsatı!

Antalya Döşemealtı'nda yükselen Green Life Residence projesi Müeahhit Halil Uçar tarafından inşa ediliyor. Lansmana özel satışların yapıldığı projenin 197 gün sonra tamamlanması planlanıyor.

Hazineden kiralanan tesislerin süreleri 49 yıla uzatılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi. Ersoy, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Hazineden kiralanan tesislerin kiralama sürelerini 49 yıla uzatacaklarını belirtti.

Ev alan kazançlı çıkar!

"Şu anda yatırım yapanlar karlı çıkar" diyen ATSO Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy, 16 Nisan’daki referandum sonuçlarında ‘Evet’ çıkmasıyla birlikte gayrimenkul fiyatlarının da artacağını ifade etti.

Halil Ersoy: Gayrimenkul uzun dönemde kar sağlıyor!

ATSO Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, “Gayrimenkul uzun dönemde büyük kar ettiriyor. Gayrimenkul alın” önerisinde bulundu

Antalya Aksu'daki İncikpınarı İlkokulu için ihale süreci başladı!

Antalya'nın Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in temasları sonucu İncikpınarı İlkokulu ve Ortaokulunun tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ödenek geldi.

Senetle ev alırken dolandırılmayın!

ATSO Meclis Üyesi Emlak Komisyonu Başkanı Halil Ersoy, senetle konut alacaklara uyarılarda bulunarak, "Senetle ev alırken dolandırılmayın" dedi.

Halil Ersoy: İnşaat sektörü güvende!

ATSO Emlak Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, “15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimi, piyasalarda yarattığı kısa süreli çalkantının ardından ekonomideki olumlu seyri fazla olumsuz etkilememiştir." dedi

İnşaat sektörünün 10 sorunu ve çözüm yolu!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Emlak Komisyoncuları Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, inşaat sektörünün sorunlarını 10 ana başlık altında toplayabileceklerini dile getirdi. İşte o haber...

halil ersoy antalya Haberi

halil ersoy antalya


Ersoy, yaptığı açıklamada, Antalya alt kademe belediyelerinden aldıkları bilgiye göre, inşaat ruhsatı talebinde Konyaaltı beldesinde yüzde 30, Muratpaşa beldesinde yüzde 25, Kepez beldesinde ise yüzde 5 azalma olduğunu söyledi. İnşaat sektörünün durduğunu, Antalya'da rantı yüksek olan doğu ve batı bölgelerinde 20 bin konut fazlası, Kepez beldesinin içinde bulunduğu kuzey bölgelerinde de konut açığı bulunduğunu belirten Ersoy, şöyle konuştu: "İnşaat sektörü durmuştur. Şu anda inşaatını bitirip yeniden inşaata başlayan olmadığı için 2008 yılı birinci ve ikinci aylarında bu sektörde bir hızlanma olacaktır. Eğer konut faizleri de düşüp, fazla konutlar elden çıkacak olursa, 2008 yılı ortalarında sektörde bir iyileşme görülecektir. Konut satışlarında 2008 yılı ilk çeyreğinde hızlanma bekliyoruz."


Ersoy Antalya'da konut fazlasının mutlaka eritilmesi gerektiğini anlatan Ersoy, konut fazlalığın lüks semtlerde...