25 / 04 / 2024

Haliliye

Haliliye

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, kaçak yapıyla mücadele kapsamında; mülk edinmek isteyen vatandaşların mağduriyetini önlemek amacıyla kaçak yapılarla ilgili farkındalık oluşturarak, bu yapıların ortadan kaldırılması na çalışıyor.

Şanlıurfa'daki hasarlı binalar için uyarı: Artçı depremlerde çökebilirler!

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen Malatya depremi dikkatleri Şanlıurfa'daki binalara çevirdi. Yaya ve araç trafiğine açık Haliliye’de bulunan hasarlı binaların çökmesinden endişe duyuluyor. 

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Şanlıurfalılara müjde! Haliliye'de 4 mahalle kentsel dönüşüme giriyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 4 mahalleyi kentsel dönüşüm kapsamına aldı. İşte yeni dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Belediye o ilde tam 14 arsa satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Kızlar Mahallesi'nde yer alan 14 adet boş durumdaki arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Belediye konut ve ticaret imarlı arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Siverek Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Siverek Haliliye'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye taksitle 3 arsa satacak! Bu ildeki konut imarlı arsaları kaçırmayın!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye'de yer alan konut imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı.

O ilde yüzde 40 peşin, kalanı 3 taksit fırsatıyla 3 arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın! 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa ili, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı yüzde 40 peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye 3 taksitle iki arsa satacak! Konut imarlı arsa arayanlar aman dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Haliliye'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 3 taksit yapılıyor.

Milli Emlak o ildeki 11 adet arsayı satıyor! 8 taksit fırsatını ve 560 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Haliliye Haberi

Haliliye

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, kaçak yapıyla mücadele kapsamında; mülk edinmek isteyen vatandaşların mağduriyetini önlemek amacıyla kaçak yapılarla ilgili farkındalık oluşturarak, bu yapıların ortadan kaldırılması için yapılara uyarı yazısı yazıyor. 


BİR İLK


Yapı Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelinde kaçak olarak yapılan ve yıkım için işlemleri devam eden yapıların vatandaşları yanıltarak, satışların m önlenmesi için farklı bir uygulama başlattı. Hakkında işlem yapılan kaçak yapıların satılarak başka vatandaşların mağdur olmamasını amaçlayan Haliliye Belediyesi, kaçak olduğu tespit edilen ve yıkım için işlemleri devam eden yapıların duvarına "Bu inşaat kaçak olduğundan Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından durdurulmuştur"yazısını yazıyor. 


KAÇAK YAPI İÇİN İŞLEMLER DEVAM EDERKEN VATANDAŞ MAĞDUR OLMAYACAK


Konut almak isteyen vatandaşlar tarafından beğeni toplayan uygulamada; hem kaçak yapıların tespit edilmesi, hem de bilmeden kaçak yapıyı satın alacak olan vatandaşların...