23 / 04 / 2024

halis ağa kurtuluş

halis ağa kurtuluş

TMSF'ye 410 milyon dolar borcu olan Toprak'ın kurtuluş umudu olarak baktığı Libadiye arazisini dünyaca ünlü emlakçı Cushman&Wakefield de satamadı. Dev arazinin satışını TMSF gerçekleştirecek.

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram ve çeyrek altın ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu yaptığı açıklamada hem gram hem de çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Prof. Dr. Ali Koçak İstanbul ve Marmara'nın kurtuluş reçetesini açıkladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Koçak, yapımı 30 seneyi geçmiş, korozyona uğramış, depreme dayanıklı olmayan yapıların güçlendirilmesi yerine yıkılıp yeniden inşa edilmesinin daha çok tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramiz Polat ve Halis Polat ortaklığında açıldı.

Kur korumalı mevduat sistemine dava açıldı!

Halkın Kurtuluş Partisi avukatları, yükselen döviz kurunu kontrol altına almak için döviz korumalı mevduat sisteminin iptal edilmesi ve yürütmesinin durdurulması için dava açtı.

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

TOKİ'den Ordu ve Tokat'a yeni okul!

Ordu İli, Akkuş İlçesi, 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Tokat İli, Erbaa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi, (Mevlana İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Kurtuluş Mahallesi (Yavuz Selim İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İsrail 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa etti!

Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Konseyi Genel Sekreteri Saib Ureykat, İsrail'in 2019'da dört yeni Yahudi yerleşim birimi inşa ettiğini ve bölgede daha önce bulunan yerleşim birimlerine de 110 yeni konut eklediğini belirtti.

Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi'nde yapılan Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlama töreninde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Camisi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Kurtuluş Camisi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Camisi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, açılış için gün sayan 11 Nisan Kurtuluş Camisi'nde incelemeler yaptı.

Meralar kentsel dönüşüme açılamaz!

Halkın Kurtuluş Partisi'nin (HKP), Mera Yönetmeliğinin iptal edilmesiyle ilgili açtığı davada karar çıktı. Danıştay, mera alanlarının kentsel dönüşüme açılamayacağını yönünde karar verdi.

halis ağa kurtuluş Haberi

halis ağa kurtuluş

 

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu'na 450 milyon dolar borcu bulunan işadamı Halis Toprak, borcunu ödemek için 28 Eylül'deki ihaleyle satışa çıkardığı İstanbul'daki en değerli arazisi Libadiye arsasında umduğunu bulamadı. Arsanın satışı için dünyanın en büyük emlak şirketlerinden biri olan Cushman&Wakefield firmasıyla anlaşan Halis Toprak, satışı gerçekleştiremeyince, TMSF arazinin satışını yeniden üstlendi. TMSF'nin Halis Toprak'a satış için ihalenin gerçekleştirdiği gün olan 28 Eylül'e kadar süre tanıdığı ortaya çıktı. Son gün olmasına karşın ihalenin ardından bir süre daha beklendikten sonra satış konusunda bir sonuç çıkmayınca Fon Kurulu, TMSF'nin satışı kendisi gerçekleştirerek, çıkacak rakamı borçtan düşmesine karar verdi. TMSF uzmanları, karar üzerine toplam 6 parçadan oluşan 73 dönümlük arazi için muhammen bedel ve yeni...