25 / 04 / 2024

Halit Küçük

Halit Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük, Bünyamin Küçük tarafından kuruldu.

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Berm Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Berm Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şimşek ve Halit Mutlu ortaklığında kuruldu.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuvo Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Rakıcıoğlu ve Savaş Rakıcı ortaklığında kuruldu.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Halit Alshareef tarafından kuruldu.

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Göktaş ve Muhittin Kirişçi ortaklığında kuruldu.

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Halit Aksu tarafından kuruldu. 

Tarihi Hacı Halit Ağa Konağı yıkılmayı bekliyor!

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesine bağlı olan Gürleyik Mahallesi'nde bulunan Tarihi Hacı Halit Ağa Konağı yıkılmaya yüz tuttu. 1997 yılında çökmeye başlayan tarihi konağın yıkık hali görenleri düşündürüyor.

Ht Hayvancılık Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Hayvancılık Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Temiz tarafından kuruldu. 

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabak Otel Eğitim Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit Karabak tarafından kuruldu.

Halit Küçük Haberi

Halit Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük ve Bünyamin Küçük tarafından 36 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi, 168. Sokak,...