26 / 04 / 2024

halit narin

halit narin

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Halit Narin kimdir?

Martı Otelleri ve Martı GYO’nu da bünyesinde barındıran Martı Grubun Onursal Başkanı Halit Narin kimdir? Halit Narin iş hayatında neler yaptı? Nasıl bir eğitim süreci geçirdi?

Halit Narin, İstanbul'da yeni otel açtı!

Halit Narin İstanbul'da yeni bir otel açtı...

Narin Grubu, Talimhane'deki yeni oteliyle cirosunu yükseltecek!

Narin Grubu turizmde çıtayı yükseltiyor. Grubun turizm şirketi Martı’nın 55 milyon dolar düzeyindeki cirosunun İstanbul Talimhane’de açılan yeni otelle 75 milyon dolara yükselmesi hedefleniyor

Manisa Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi Yurdu ne zaman açılacak?

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve partililer, yapımı devam eden Kula Halit Tokul İmam Hatip Lisesi karma öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

Halit Şimşek: Sen yıkamıyorsan izin ver ben yıkayım!

Mahkeme kararına rağmen kaçak binayı yıkmayan Mezitli Belediye Başkanı CHP'li Neşet Tarhan'a 'hodri meydan' diyen Halit Şimşek, "Sen yıkamıyorsan izin ver ben yıkayım" dedi.

Bursa Halit Paşa Konakları projesi!

Bursa Halit Paşa Konakları projesi Mudanya'da Lik Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Projede satış süreci devam ediyor.

Sakarya Erenler Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Erenler Halit Evin İmam Hatip Ortaokulu açılış töreni geniş katılımla gerçekleşti. Saygı Duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrencilerin yazmış olduğu şiirler okuldu.

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Group Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sait Özcan ve A.Abdulhameed Mousa Al-Rawe ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Narin Park projesinin ilk etap satışları devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesinde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park projesinin ilk etabında 1+1 daireler tükendi!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Halit Dalgıç: Çamlıca'ya kaplıca tesisi kurmayı planlıyoruz!

MHP İzmir Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, Çamlıca'daki sıcak su rezervini değerlendirip bölgede bir kaplıca tesisi kurmayı planlıyoruz. Mevcut OSB'leri geliştirip, bunun yanında bir de mermercilik OSB'si kurmak istiyoruz. "dedi.

Narin Park Evleri'nin Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Projenin 548 konutluk ilk etabında satışlar devam ediyor.

Narin Park Erguvan Sitesi 7 bin konuttan meydana gelecek!

TRAKYA'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Tansel Narinç kimdir?

Tansel Narinç Ofton İnşaat'ın Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Peki, Tansel Narinç kimdir? Tansel Narinç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı. İşte Tansel Narinç...

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen rapor...

Halit Ergin kimdir?

Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin kimdir? Halit Ergin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halit Ergin, ne zamandan beri, Hatay Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

halit narin Haberi

halit narin

Oya Narin kimdir? 

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi.


Ünlü sendikacı ve işadamı Halit Narin’in 01 Ocak 1964’te İstanbul’da doğan kızı Oya Narin, Saint Michel’deki ilk-orta-lise eğitiminin ardından İsviçre’deki Ecole Hoteliere 'de Lousanne Switzerland üniversitesi’nden mezun olan Oya Narin, İngilizce ve Fransızca biliyor. 


Narin Tekstil ve Martı Otel İşletmecilik’te çeşitli kademelerde görevlerde bulunan Oya Narin, şu an Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı’dır. 


Oya Narin, Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş.’deki Yatırım Danışmanı ve Yönetim Kurulu Üyesi görevini ve Lila Müzik Yapım A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanı görevini sürdürmektedir.


Oya Narin'in üye olduğu dernekler..

Turizm Yatırımcıları Derneği (Yönetim Kurulu Bşk.Yrd İcra Kur. Bşk Yrd.)

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği – Üyesi

Turistlik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Üyesi

Güney Ege Turistlik...