24 / 04 / 2024

Halk Bankası Eskişehir Subesi

Halk Bankası Eskişehir Subesi

TOKİ'nin Eskişehir'de satışa çıkardığı 67 daire için vatandaşlar uyku tulumuyla banka şubesi önünde sıraya girdi

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Eskişehir Panorama Plus 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eskişehir Panorama Plus Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk Bankası'ndan Şehir Üniversitesi açıklaması!

Halk Bankası, Şehir Üniversitesi’nin kullandığı kredi karşılığında ipotek gösterilen arsanın devrindeki usulsüzlük haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Halk Bankası Ataşehir Finans Kule kira sözleşmesini 1 yıl uzattı!

Halk GYO, Ataşehir Finans Kule binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl daha uzattı...

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Eskişehir Panorama Plus 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Eskişehir Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Belediyesi tarafından Odunpazarı ilçesinde inşa edilen Aydın Arat Halk Merkezi hizmete açıldı. Açılışa, çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk GYO'dan Eskişehir Panorama Plus'ta satılık 4 gayrimenkul!

Halk GYO, Odunpazarı'nda bulunan Eskişehir Panorama Plus Projesi'nin ticari alanlarını satışa çıkardı. Projede yer alan 4 gayrimenkulün toplam satış bedeli 6 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Karapınar Mahallesi’ne halk merkezi inşa ediliyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karapınar Mahallesi’nde Halk Merkezi inşaatına başladı.

Eskişehir Panaroma Plus GYODER kampanyasına katıldı!

GYODER,ülke ekonomisini canlandırmak için yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında Eskişehir'de Halk GYO'nun yaptığı Panaroma Plus'ta yer alacak. Buna göre aylık 0.7 faiz ve 120 ay vadeyle satışa sunacak.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla kabul edilecek. Kura çekilişleri 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan projede 250 adet daire satışa sunuluyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Halk Bankası Eskişehir Subesi Haberi

Halk Bankası Eskişehir Subesi

Eskişehir'de TOKİ'nin fazla 67 dairesi için Eskişehirliler günler öncesinden banka şubesi önünde kuyruğa girdi. Dört gün önceden uyku tulumları ile banka şubesinin önünde kuyruğa giren çok sayıda vatandaş kendi aralarında iki saatte bir içtima alıyorlar. Gece saat 24.00'te ise genel içtima alınarak, iki içtimada da olmayanların listeden adı siliniyor. Kuyruğa giren dar gelirli Eskişehirliler, banka şubesinin noter huzurunda çekiliş yapması gerektiğini, başvuru sırasına göre işlem yapılmasının izdihama neden olduğunu söylediler. Eskişehir'de TOKİ'nin yaptırdığı Vadişehir konutlarının 1-2 ve 3. etap evlerinden 67 daire sahibini bulamadı. TOKİ elinde kalan 82 metrekaredeb oluşan 2+1 67 daireyi açık satış yöntemiyle Halk Bankası Eskişehir Subesi'nde satışa çıkardı.
9 bin ile 11 bin lira arasında peşinat yatıran vatandaşlar öncelik sırasına göre bu konutlardan almaya hak...