19 / 04 / 2024

halk eğitim merkezleri emlak danışmanlığı kursu

halk eğitim merkezleri emlak danışmanlığı kursu

Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 120 saatlik "Emlak Danışmalığı" kursunda 32 kursiyerlere sertifikaları törenle verildi.

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılmasına ilişkin "Eğitim ve Öğretim İş Birliği Protokolü"nü imzaladı...

Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liralık yeni binasında!

PKK'lı teröristlerce 6-7 Ekim 2014 tarihlerinde yakılması sebebiyle geçici binasında hizmet veren Siirt Halk Eğitim Merkezi, 14 milyon liraya inşa edilen yeni binasına taşındı

Bayburt’ta yeni Halk Eğitim Merkezi binasının inşaatı başladı!

Bayburt’ta uzun yıllardır hizmet veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na yeni bir bina kazandırmak için çalışmalara başlandı.

Samsun Atakum'a okul öncesi eğitim merkezleri inşa edilecek!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Hayata geçireceğimiz teknoloji, bilgi erişim, yetenek, üstün çocuklar, okul öncesi eğitim merkezleri ve dijital kütüphaneler ile Atakum'u eğitimin üssü haline getireceğiz" dedi

Bursa'ya 3 yeni eğitim yuvası!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamları Muhammed Etkeser ve Celal Demir’in destekleriyle Harmancık ilçesine ilkokul, imam hatip ortaokulu ve halk eğitim merkezi kazandırılıyor.

Şehit Ahmet Kocabay ve Engin Tilbaç Eğitim Merkezleri açıldı!

Malatya'da hayata geçirilen Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi ile Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi açıldı.

Öğrenci etüt eğitim merkezleri kapatılacak!

OHAL kapsamında hazırlanan 687 sayılı yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK), Resmi Gazete'de yayımlandı. KHK'ya göre kurum açma izni düzenlenmeyen öğrenci etüt eğitim merkezleri hakkında sürekli kapatma işlemi uygulanacak.

Kaçak eğitim merkezleri kapatılacak!

MEB ve İçişleri Bakanlığı, kaçak işletilen merkezler için harekete geçti. Etüt merkezi, eğitim danışmanı gibi isimlerle kaçak çalışan merkezlerin, örgütlerin “ödev evi” haline geldiği belirlendi.

Antalya Demre Halk Eğitim Merkezi'nin yeni binası Nisan'da tamam!

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde yapımına başlayan Halk Eğitim Merkezi (HEM) yeni hizmet binasının önümüzdeki yıl Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Şanlıurfa Halk Eğitim Merkezi restore ediliyor!

Şanlıurfa kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Bulvarında yer alan Halk Eğitim Merkezi binasında restorasyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, söz konusu binanın tarihi yapıya uygun bir şekilde cephe kaplamasını sürdürüyor.

Bursa Çağrışan’a yeni eğitim yuvası!

Eğitim yatırımlarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Çağrışan Mahallesi’ndeki eski okul binasını modern bir anaokulu ve halk eğitim merkezi olarak bölgeye kazandırdı.

halk eğitim merkezleri emlak danışmanlığı kursu Haberi

halk eğitim merkezleri emlak danışmanlığı kursu


Sultanhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan 120 saatlik "Emlak Danışmalığı" kursunda 32 kursiyerlere sertifikaları törenle verildi. Kaymakam, kursiyerlere başarılar diledi. 


Habertürk...