19 / 04 / 2024

Halk GYO konut projeleri

Halk GYO konut projeleri

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Halk GYO yeni projelere başlayacak!

Geçtiğimiz yıl Eylül ayı itibariyle 951 milyon TL aktif büyüklük ve 798 milyon TL özkaynak büyüklüğüne ulaştıklarını söyleyen Halk GYO Genel Müdürü Kazım Şimşek, yılın değerlendirmesini şöyle yapıyor:

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Halk GYO ile Vakıf GYO, Anadolu Yakası'nda yeni proje geliştirecek!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anadolu Yakası'nda satın alacağı arsada proje geliştirecek. İki şirketin de projede ortaklığı yüzde 50 oranında olacak.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

Halk GYO aktif büyüklüğünü 2,7 milyar liraya taşıdı!

Halk GYO tarafından yılın üçüncü çeyreğine ait finansal veriler açıklandı. Halk GYO'nun, 2019'un ilk 9 ayı sonunda konut satış gelirleri, düzenli kira gelirleri ve finansal gelirden oluşan toplam hasılatı 96 milyon TL’ye ulaştı...

Teknik Yapı ve Halk GYO'nun İzmir projesi 2018'de satışa çıkacak!

Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir Alsancak'ta 1.6 milyarlık proje geliştirecek. 47 bin metrekarelik arsada konut, rezidans, apart otel ve kültür merkezini kapsayan karma bir proje planlanıyor. Projede satışlara 2018'in ilk çeyreğinde başlanacağı açıklandı...

Teknik Yapı ile Halk GYO Konak projesinin inşaatına başlıyor!

Emlak Konut'un ihaleye çıkardığı İzmir Konak 1. Etap arsasını en yüksek teklifle kazanan Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı'na bugün yer teslimi yapıldı.

Teknik Yapı ile Halk GYO İzmir projesi için işbirliği yaptı!

Emlak Konut GYO’nun, İzmir’in Alsancak ilçesinde hayata geçirmeyi planladığı gayrimenkul projesini 1,6 milyar liralık hasılat taahhüdüyle kazanan Teknik Yapı, gayrimenkul sektörünün güçlü ismi Halk GYO ile işbirliği yaptı.

Teknik Yapı-Halk GYO İzmir projesi başlıyor!

Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, projeyi Halk GYO ile ortaklık kurdu. Projeyle ilgili çalışmalara 6 ay içinde başlanılacak..

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Emlak Konut tarafından ihaleye çıkarılan İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, ihaleyi kazanan Teknik Yapı ile, tüm gider ve gelirler ile elde edilecek kar paylaşım oranları yarı yarıya olmak üzere, Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı kuruldu.

Halk GYO’dan ilk yarıda 24,7 milyon TL net kar!

2017 yılının ilk yarısını başarılı bir tablo ile geride bırakan Halk GYO’nun, kira, konut ve finansal gelirlerinden oluşan toplam hasılatı 43,5 milyon TL olarak gerçekleşirken, Şirketin 6 aylık net karı 24,7 milyon TL oldu.

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul gündem bildirisini yayınladı.

Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO ücretlendirme politikasının revizyonunu yayınladı.

Halk GYO konut projeleri Haberi

Halk GYO konut projeleri

Halk GYO Genel Müdürü Doç. Dr. Feyzullah YETGİN, 2018'de yaşanan ekonomik gelişmelerden gayrimenkul sektörünün etkilendiğini ifade ederek "Özellikle yılın üçüncü ve dördüncü çeyreğinde dalgalanmaların yaşandığını söyleyebiliriz. Ancak gayrimenkul sektörü bu süreçte üzerine düşen sorumluluk bilinciyle daha çok çalıştı, hükümetimizin desteği ile planladığı hedefler doğrultusunda gelişimini sürdürdü" dedi. Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük. Hükümetimizin tapu harcı ve KDV oranlarında yaptığı indirime bizler de yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyası ile destek verdik. Bu kampanyalar ile sektörümüzü ve ülke ekonomimizi ileriye taşırken, yeni rekorlar kırdık" dedi.

ÖDÜLLÜ PROJELER İNŞA ETTİK

Sabah'ta yer alan habere göre Yetgin, gayrimenkul sektörünü ileriye taşıyacak doğru projelerin her zaman...