25 / 04 / 2024

Halk GYO sözleşmesi

Halk GYO sözleşmesi

Halk GYO esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinde yer alan kayıtlı sermaye sistemi süresinin uzatılmasına ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddesinin revize edilmesine ilişkin tadil metni tescil edildi.

Emlak Konut GYO 950 milyon TL'lik kredi sözleşmesi imzaladı!

Emlak Konut GYO, yeni proje yatırım faaliyetlerinde kullanmak amacıyla 950 milyon TL tutarlı ve 3 sene vadeli kredi sözleşmesi imzaladı.

TSKB GYO 2021'de 1.7 milyon TL'lik kira sözleşmesi imzaladı!

TSKB GYO'nun kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen satış ve kiralama işlemleri kapsamında; 2021 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam (KDV hariç) 1 milyon 772 bin 788 TL tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı. 

Yeni Gimat GYO 2021'de 1.3 milyon TL'lik kira sözleşmesi imzaladı!

Yeni Gimat GYO, 2021'de şirket portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak kira bedeli toplamı 1 milyon 281 bin 257 TL (KDV hariç) olan yeni kira sözleşmesi imzaladı. 

Akfen GYO'nun esas sözleşmesi yayınlandı!

Akfen GYO'nun esas sözleşmesinin sermaye artırımı sonrası tadil edilen 8. maddesi kapsamında 21.09.2021 tarihli 10413 sayılı Ticaret Sicil Gazatesinde yayımlanan esas sözleşmesi açıklandı. 

Akmerkez GYO'nun esas sözleşmesi yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşmesi yayınlandı. Sözleşmede madde madde açıklamalar yapıldı.

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Reysaş GYO'nun esas sözleşmesi tescil edildi!

Reysaş GYO'nun tescil ve ilan edilen esas sözleşmesi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

İş GYO, SAHA ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

İş GYO, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) ile kredi derecelendirme sözleşmesi imzaladı. Sözleşme 8 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin tadil tasarısı onaylandı!

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin 3. maddesi, 7. maddesi, 13. maddesi ve 14. maddesinin tadiline ilişkin tadil tasarısı T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı.

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nde değişiklik pay sahiplerinin onayına sunuldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin değişiklik tasarıları Ticaret Bakanlığı'nın iznini takiben; yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin 6. maddesi tadil edildi!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2021-2025 yılları (5 yıl) için uzatılması amacı ile Şirket Esas Sözleşmesi'nin ‘Sermaye ve Paylar' başlıklı 6. Maddesinin tadili kabul edildi.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesinde değişiklik yapıldı ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 14 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Halk GYO sözleşmesi Haberi

Halk GYO sözleşmesi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinde yer alan kayıtlı sermaye sistemi süresinin uzatılmasına ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddesinin revize edilmesine ilişkin tadil metni tescil edildi.


Açıklama:

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 23.01.2015/829 ve Gümrük Ticaret Bakanlığı tarafından ise 26.01.2015/02 tarih ve sayılı izin yazıları ile uygunlukları bildirilen ve 17.04.2015 tarihinde gerçekleştirilen 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında onaylanan  Şirketimiz esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinde yer alan kayıtlı sermaye sistemi süresinin uzatılmasına ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddesinin revize edilmesine ilişkin tadil metinleri 29.04.2015 tarihinde tescil...