19 / 04 / 2024

Halk Yatırım 2015

Halk Yatırım 2015

Halk Yatırım düzenlediği basın toplantısında piyasalar ve ekonomiye ilişkin 2015 yılı tahminlerini paylaştı. Firma, 2015 yılında Türkiye'de kamunun büyümeye desteğinin devam edeceğini belirtti...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

İBB tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yer alan Halk Yatırım, Borsa İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor...

Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım'ı yetkilendirdi!

Halk GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ihraç tavanına ilişkin bildirim yayınladı. Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'yi yetkilendirdi.

Torunlar GYO, Halk Yatırım Araştırma model portföyünde!

Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Hayır Turhan, Torunlar GYO'nun model portföyünde olduğunu söyledi..

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Dünya Yatırım Raporu 2015 açıklandı!

Dünya Yatırım Raporu'na göre Türkiye, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 36'lık artışla 16,5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım çekti.

Halk Yatırım kredi derecelendirmesini yayınladı!

Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından bugün Kamuotu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk Yatırım Menkul kredi derecelendirmesini yayınladı.

Mehmet Altıntaş: 2015 yılının en karlı yatırımı gayrimenkul!

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, 2015 yılının en verimli yatırımlarını açıkladı. Altıntaş 2016’da da en karlı yatırım aracının gayrimenkul olmasının beklendiğini söyledi.

Kayseri'de 2015 yılında 13 sağlık yatırımı yapıldı!

Vali Orhan Düzgün, 2015 yılında Kayseri’de 18 milyon 595 bin TL tutarında 13 sağlık yatırımının tamamlanarak hizmete sunulduğunu, halen 4 sağlık tesisi yatırımının devam ettiğini açıkladı.

Zekeriya Karayol: 2015'te İncesu'ya 70 trilyonluk yatırım yaptık!

Kayseri Haber Gazetesi İncesu ilçesinin Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ile bu haftaki röportaj gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Karayol sadece 2015 yılında ilçeye eski parayla 70 trilyonluk yatırım yapıldığını söyledi. İşte o haber...

2015 yılında 3 bin 35 yatırım teşvik belgesi düzenlendi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2015 yılının ilk 8 ayında 3.035 yatırım teşvik belgesi düzenlendiğini, düzenlenen belgelerinin öngörülen toplam sabit yatırım tutarı 61,6 milyar TL tutarında sabit yatırım tutarı öngördüğünü söyledi.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

Yenimahalle'ye 100 milyonluk yatırım müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 2015’te 100 milyonluk yatırım yapacaklarını söyledi. İlçedeki muhtarları kabul eden Yaşar, “Karşıyaka Pazarı ve Sosyal Tesisi büyük yatırım olacak" dedi.

Halk Yatırım 2015 Haberi

Halk Yatırım 2015

Halk Yatırım düzenlediği basın toplantısında piyasalar ve ekonomiye ilişkin 2015 yılı tahminlerini paylaştı. Firma, 2015 yılında Türkiye'de kamunun büyümeye desteğinin devam edeceği ve emtia fiyatlarının düştüğü ortamda inşaat, çimento, cam ve havacılık sektörlerindeki hisse senedi performanslarının öne çıkacağını öngörüyor. Halk Yatırım Danışmanlığı ve Araştırma Birimi Direktörü Banu Kıvcı Tokalı, "Görünüm 2015" raporuna göre gelecek yıl ekonominin yüzde 4 büyümesini, dolar kurunun 2.30 ve yıl sonu piyasa faizinin yüzde 9.5 olmasını tahmin ettiklerini belirtti. Halk Yatırım, BIST- 100 endeksi için 2015 sonu hedef değerini 89 bin 500 olarak belirlerken, TÜFE'yi yüzde 7.2, cari açık/GSYH oranını yüzde 6.2 olarak...