25 / 04 / 2024

Halka açık AVM fiyatları

Halka açık AVM fiyatları

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati!

AVM'ler bugün kaça kadar açık ve AVM'ler bugün açık mı sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gidecekler tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Peki AVM'ler bugün kaça kadar açık? AVM'ler bugün açık mı? İşte 12 Mart-13 Mart AVM çalışma saati...

Şimdi açık AVM'ler ve outlet'ler moda!

AVM'lerde bazı perakendeciler kapalı alanlı AVM'lerden çıkıp, açık AVM'lere ve outlet'lere yöneldi. Aynı zamanda ciro üzerinden kiralama yöntemi uygulayan alışveriş merkezlerine talep daha da arttı.

Halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

AVM'ler bayramda açık mı?

Çalışma saatleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 olarak belirlenen alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaça kadar açık?

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Trend Arena AVM bayramda açık mı?

Trend Arena AVM hergün sabah 10:30 ile akşam 22:30 arasında hizmet veriyor. Peki, Trend Arena AVM bayramda açık mı? Trend Arena AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?

Olimpa AVM bayramda açık mı?

Olimpa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olimpa AVM bayramda açık mı? Olimpa AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?

Podium AVM bayramda açık mı?

Podium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Podium AVM bayramda açık mı? Podium AVM bayramda kaça kadar açık?Podium AVM bayramda kaçta açılacak?

14 Burda AVM bayramda açık mı?

14 Burda AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Bolu 14 Burda AVM bayramda açık mı?14 Burda AVM bayramda kaça kadar açık?14 Burda AVM bayramda kaçta açılacak?

MaviBahçe AVM bayramda açık mı?

MaviBahçe AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir MaviBahçe AVM bayramda açık mı? İzmir MaviBahçe AVM bayramda kaça kadar açık? İzmir MaviBahçe AVM bayramda kaçta açılacak?

Viaport Venezia AVM bayramda açık mı?

Viaport Venezia AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM bayramda açık mı? Viaport Venezia AVM bayramda kaça kadar açık? Viaport Venezia AVM bayramda kaçta açılacak?

Point Bornova AVM bayramda açık mı?

Point Bornova AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova AVM bayramda açık mı? Point Bornova AVM bayramda kaça kadar açık? Point Bornova AVM bayramda kaçta açılacak?

Halka açık AVM fiyatları Haberi

Halka açık AVM fiyatları

Alışveriş merkezi (AVM) sektörü 13,2 milyon metrekare kiralanabilir alanı ile ekonomiye değer katıyor. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nden (AYD) edindiğimiz verilere göre, 2020 yılı itibariyle Türkiye'de toplam 436 adet AVM bulunuyor. Tabi ki en fazla AVM 15 milyon 67 bin 724 nüfuslu İstanbul'da yer alıyor. Mega kentte toplam 125 adet bulunuyor. 

AVM'lerin 2019 yılındaki ziyaretçi sayısının 2,4 milyar kişi olarak gerçekleşmesi öngörülüyor. Bu da Türkiye nüfusunun 30 katına denk geliyor. Yani Türkiye'deki her vatandaş 1 yılda 30 defa AVM'ye gitmiş.

Bir hafta boyunca her gün İstanbul'daki halka açık AVM'lerin piyasa değerlerini sizlerle paylaştık. Peki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

Şampiyon Akasya AVM

Piyasa değeri en yüksek olan AVM Kadıköy Acıbadem'deki Akasya AVM oldu. Akasya AVM'nin KDV hariç...