29 / 03 / 2024

halkalı istanbul havalimanı metro ne zaman açılacak

halkalı istanbul havalimanı metro ne zaman açılacak

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında ulaşımı kolaylaştıracak metro hattının inşaatı devam ediyor. Metro hattında yüzde 60 ilerleme kaydedildi. 

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı başladı! 

İstanbul'da ulaşımı kolaylaştıracak stratejik hatlardan Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesimi için kazı çalışmaları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katıldığı törenle başladı.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı için geri sayım başladı!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için şantiye açılışı yapıldı. Açılışta, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarda bulundu.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu'nda tünel kazısı başlıyor!

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda tünel kazısı çalışmaları başlıyor.Kazı işini yürütecek olan E-Berk Grup’un İş Geliştirme Uzmanı Kaan Yavuz, "Kurulum çalışmaları başladı. Bir ay içerisinde kazıya başlamayı planlıyoruz. 2.5 yılda bitirmeyi öngörüyoruz" dedi...

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Halkalı-Havalimanı Metro Hattı’nda önemli gelişme!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında çok önemli bir gelişme yaşandı. Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nın depo sahası hizmete açıldı.

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu Kasım'da açılacak! Bakan Karaismailoğlu açıkladı!

Bakan Karaismailoğlu, Gayrettepe-İstanbul-Halkalı Metro Havalimanı şantiyesinde inceleme yaptı. Bakan Karaismailoğlu, hedeflerinin kasım ayı itibarıyla İstanbul Havalimanı'na bütün vatandaşlarımızın metroyla ulaşmaya başlamasını sağlamak olduğunu duyurdu.

Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son dakika! Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı arası 30 dakikaya iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nı kent merkezine bağlayacak Halkalı-İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda TBM ile yapılan tünel açma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklaması...

Halkalı-İstanbul Havalimanı metrosunun yüzde 87'si tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Halkalı-İstanbul Havalimanı metrosunun yüzde 87'lik kısmının tamamlandığını kaydetti.

Adil Karaismailoğlu'ndan İstanbul Havalimanı-Halkalı Metrosu paylaşımı!

Küçükçekmece (Halkalı)-Başakşehir-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu 31.5 kilometre uzunluğa sahip. 8 istasyonu bulunan hattın trafik yükünü hafifletmesi planlanıyor. 

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Halkalı-İstanbul Havalimanı metrosunun yüzde 60'ı tamamlandı!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında ulaşımı kolaylaştıracak metro hattının inşaatı devam ediyor. Metro hattında yüzde 60 ilerleme kaydedildi. 

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ne zaman açılacak?

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, KİT Komisyonu'nda İstanbul Havalimanı metrosuna ilişkin konuştu. Keskin'in verdiği bilgilere göre; Kâğıthane-İGA Haziran 2021'de, Gayrettepe-İGA 2021 sonu, Halkalı-Başakşehir-İGA ise 2022 yılı sonunda açılacak...

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı için geri sayım başladı!

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için şantiye açılışı yapıldı. Açılışta, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu açıklamalarda bulundu.

İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini belirterek, bu açılıştan bir yıl sonra 32 kilometrelik İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattını hizmete almayı amaçladıklarını dile getirdi.

İstanbul Havalimanı metrosu triyaj alanı ve bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Gayrettepe - 3. Havalimanı - Halkalı Raylı Sistem Hattı triyaj alanı ve bağlantısına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

İstanbul Havalimanı metrosu ne zaman açılıyor?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Gayrettepe - Havalimanı kesimini 2020 sonunda, Halkalı - Havalimanı kesimini ise 2022'de tamamlamayı hedefliyoruz. Böylece her iki taraftan havalimanına yarım saatin altında metroyla ulaşımı sağlamış olacağız" diye konuştu...

halkalı istanbul havalimanı metro ne zaman açılacak Haberi

halkalı istanbul havalimanı metro ne zaman açılacak

Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu 2 Tünel Açma Makinesi (TBM) Varış Töreni bugün gerçekleşti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katıldı. Karaismailoğlu törende yaptığı açıklamada Türkiye'nin dört bir yanında, 4 bine yakın noktada süren  projelerinden biri olan Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki çalışmalarda önemli bir adımn atıldığını dile getirdi.

 1 Mart'ta Olimpiyatköy istasyonundan Halkalı durağı yönüne çalışmalarına başlayan 2 tünel açma makinesinin 5 bin 255 metrelik kazı yaparak M13 makas yapısına geldiğini belirten Karaismailoğlu, İstanbul'u, tarihine, kültürüne uygun bir şekilde dünyanın en gelişmiş şehirlerinden biri yapmak için alt ve üst yapı yatırımlarını teker teker İstanbulluların hizmetine açtıklarını dile getirdi.

Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı gibi tüm dünyanın hayran kaldığı dile getiren...