29 / 03 / 2024

Halkalı Metropark lokasyon

Halkalı Metropark lokasyon

Teknik Yapı Metropark’ta 16 ticari ünite ile homeoffice üniteler avantajlı lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. Yaşamın başladığı projede ticari ünitelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor.

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Halkalı Metropark'ta 10 yıl vadeyle! Hemen teslim!

Fiyatların 330 bin TL'den başladığı Halkalı Metropark'ta yüzde 20 peşinat verildiğinde kalan tutar 10 yılda aylık 0.70 vade ile ödenebilecek.

Metropark'ta dev kampanya! 10 yıl vadeyle!

Halkalı Metropark'ın dev kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat verildiğinde kalanı 10 yılda aylık 0.70 vade ile ödenebiliyor.

Halkalı Metropark'ta 1+1 fiyatına 2+1!

Halkalı Metropark'ta 1.272 adet daire ve 30 dükkan bulunuyor. Halkalı Metropark'ta 1+1 fiyatına 2+1 kampanyası kapsamında fiyatlar 280 bin 755 TL'den başlıyor.

Halkalı Metropark'ta 16 ticari ünite lansman fiyatlarıyla satışa çıktı!

Teknik Yapı Metropark’ta 16 ticari ünite ile homeoffice üniteler avantajlı lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. Yaşamın başladığı projede ticari ünitelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor.

Metropark Halkalı ödeme tablosu!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği Metropark projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor. Metropark Halkalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Metropark Rezidans Halkalı satılık!

Metropark Rezidans Halkalı satılık daire fiyatları 312 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi!

Halkalı Metropark Evleri teslim tarihi 2016 yılı Şubat ayı olarak belirtiliyor. Konut fiyatlarının 312 bin TL'den başladığı projede yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor.

Metropark Halkalı ödemeleri!

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükselen projede teslimler 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede son 100 adet evin satışı devam ediyor. Metropark Halkalı ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim!

Halkalı Metropark satış ofisi iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Teknik Yapı Halkalı Metropark'ta indirimi yüzde 15'e yükseltti!

Halkalı'nın yükselen değeri Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde 1'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi.

Avrupa Konutları Atakent 4 lokasyon!

600 daire ve ticari ünitelerden oluşan proje iletişime göre telefon numarası 0 212 571 13 55 olarak belirlendi. Avrupa Konutları Atakent 4 lokasyon bilgisine göre İstanbul Küçükçekmece Halkalı Caddesi üzerinde yükselecek.

Teknik Yapı MetroPark'ta 271 bin TL'ye 1+1!

Halkalı'da hızla yükselen ve yıl sonunda teslim edilmesi planlanan MetroPark projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 12'ye varan indirim, düşük faiz ve faizsiz ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak mümkün.

Halkalı Metropark lokasyon Haberi

Halkalı Metropark lokasyon

Daire alanların yüzde 100’ün üzerinde kazanç sağladığı Metropark projesinde ikinci fırsat kapısı aralanıyor. Teknik Yapı Metropark’ta yer alan 16 ticari ünite ilk satış fiyatı avantajıyla vitrine çıktı.


Toplam 1.412 rezidans daireden oluşan Teknik Yapı Metropark projesindeki ticari ünitelerin de rezidans daireler gibi rekabetçi fiyatlarla satışa sunulduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım “Erken davranan müşterilerimizin yüksek kazanç sağlaması için, projesindeki dairelerde satışa çıktığımız günkü gibi düşük fiyat politikasını ticari ünitelerde de uygulayacağız” açıklamasını yaptı.


Satışa çıkan ve büyüklükleri 41,80 ila 1.919,36 metrekare arasında değişen ticari ünitelerin fiyatları 395 bin liradan başladığı bilgisini paylaşan Umut Durbakayım “her bütçe ve her faaliyet alanına uygun mağaza/dükkan olduğunu ifade etti. Umut Durbakayım ticari ünitelerin yanı sıra home Office dairelerin de 2015 fiyatlarıyla...