25 / 04 / 2024

halkalı metropark ulaşım

halkalı metropark ulaşım

Teknik Yapı Metropark’ta 16 ticari ünite ile homeoffice üniteler avantajlı lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. Yaşamın başladığı projede ticari ünitelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor.

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları!

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları kapsamında yüzde 1 peşinat ve 0 vade farkıyla daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1.412 adet daireden oluşuyor.

Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Teslim tarihi 2015 yılı sonu olarak belirlenen Metropark Konutları İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor. Proje 7 bloktan meydana geliyor. Peki Metropark Evleri fiyatları ne kadar?

Metropark Halkalı ev fiyatları!

Metropark Halkalı ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Toplam 1.270 daireden meydana gelen projede teslimlerin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Metropark Halkalı fiyat listesi!

Metropark Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.270 adet konuttan meydana gelen projede 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Halkalı Metropark'ta son 400 daire için kampanya başladı!

Teknik Yapı, Halkalı'da yapımına devam ettiği Metropark projesindeki son 400 daire için özel bir kampanya başlattı.

Teknik Yapı Metropark satılık!

Teknik Yapı Metropark satılık konutların büyüklükleri 53 metrekareden başlıyor, 152 metrekareye kadar ulaşıyor. Yüzde 10 indirim yapılan projede 1.270 tane daire yer alıyor.

Halkalı Metropark'ta bayram hediyesi! Beyaz eşya!

İstanbul Halkalı'daki Metropark projesinde kampanya rüzgarı esiyor. Ramazan kampanyasında 60 aya kadar sıfır faiz, yüzde 10 indirim gibi fırsatların yanında, beyaz eşya hediyesi de var.

Metro Park Teknik Yapı örnek daire!

Metro Park Teknik Yapı örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede fiyatlar 137 bin liradan başlıyor...

Metro Park Teknik Yapı daire fiyatları!

Metro Park Teknik Yapı daire fiyatları 1+1 daireler için 137 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2015 yılının Kasım ayında gerçekleşecek...

Metro Park Halkalı!

Metro Park Halkalı projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 95 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Metro Park Teknik Yapı!

Metro Park Teknik Yapı projesi kapsamında 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor... Detaylar haberimizde yer alıyor...

Halkalı Metropark ulaşım!

213 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Halkalı Metropark ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Halkalı, İstanbul'un yeni ulaşım üssü oluyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı'daki ulaşım yatırımlarını anlattı...

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım!

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan proje 30 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım bilgilerine göre İstanbul Küçükçekmece Halkalı Caddesi üzerinde yer alıyor.

Tema İstanbul Rezidans ulaşım!

Tema İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. Hemen teslim edilen projede daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Halkalı ulaşım!

Tema İstanbul Halkalı ulaşım bilgilerine göre proje Küçükçekmece Halkalı - Atakent lokasyonunda yükseliyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı proje 61 bloktan oluşuyor.

Artaş Avrupa Halkalı Konutları ulaşım!

Toplam 600'e yakın daireden meydana gelecek olan proje 30 bin metrekare arsa alanına yayılacak. Artaş Avrupa Halkalı Konutları ulaşım bilgileri kapsamında eski Mintax Deterjan Fabrikası'nın arsa alanı üzerinde yükselecek.

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri!

Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 26 metrekareden başlıyor. Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri kapsamında Tem bağlantı yoluna 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım!

Metropark Halkalı Evleri 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin Eski Bahariye Halı Fabrikası'na yakın konum bulunduğunu söyleyebiliriz.

Küçükçekmece Metropark ulaşım!

Küçükçekmece Metropark ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Mahallesi Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Yüzde 0,25 faizle 48 ay vade fırsatı sunan projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim yapılıyor.

Halkalı Metropark ulaşım bilgileri!

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede ödemelere göre yüzde 10 peşinat uygulanıyor. Halkalı Metropark ulaşım bilgileri kapsamında proje İETT Garajı yanında yer alıyor.

halkalı metropark ulaşım Haberi

halkalı metropark ulaşım

Daire alanların yüzde 100’ün üzerinde kazanç sağladığı Metropark projesinde ikinci fırsat kapısı aralanıyor. Teknik Yapı Metropark’ta yer alan 16 ticari ünite ilk satış fiyatı avantajıyla vitrine çıktı.


Toplam 1.412 rezidans daireden oluşan Teknik Yapı Metropark projesindeki ticari ünitelerin de rezidans daireler gibi rekabetçi fiyatlarla satışa sunulduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım “Erken davranan müşterilerimizin yüksek kazanç sağlaması için, projesindeki dairelerde satışa çıktığımız günkü gibi düşük fiyat politikasını ticari ünitelerde de uygulayacağız” açıklamasını yaptı.


Satışa çıkan ve büyüklükleri 41,80 ila 1.919,36 metrekare arasında değişen ticari ünitelerin fiyatları 395 bin liradan başladığı bilgisini paylaşan Umut Durbakayım “her bütçe ve her faaliyet alanına uygun mağaza/dükkan olduğunu ifade etti. Umut Durbakayım ticari ünitelerin yanı sıra home Office dairelerin de 2015 fiyatlarıyla...