26 / 04 / 2024

Haluk Dinçer kim

Haluk Dinçer kim

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer ile eşi Suzan Sabancı, Ayvalık'taki Ayışığı Manastırı'nı müze yapmak için satın aldı. Ancak tarihi binayı vatandaşa açmak yerine mahkeme kararına rağmen kendilerine malikane yaptı..

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer, TÜSİAD'ın geçici başkanlığı için öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Peki, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer Haluk Dinçer kimdir? İşte Haluk Dinçer..

TÜSİAD'ın yeni başkanı Haluk Dinçer oluyor!

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan bilgiye göre TÜSİAD'ın geçici başkanlığı için 3 başkan yardımcısından biri olan Haluk Dinçer'in adı öne çıkıyor. TÜSİAD'ın yeni başkanı Haluk Dinçer oluyor.

Prof. Dr. Cemali Dinçer kimdir? Üniversitede hangi bölümleri kurdu? Cementir Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Prof. Dr. Cemali Dinçer hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Prof. Dr. Cemali Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Dinçer tarafından kuruldu.

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 403 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Dinçer, Gökhan Eyigün, Şerafettin Karakış ve Erkan Şahinler ortaklığında kuruldu.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer kimdir? Haluk Dinçer’in mesleği nedir? Haluk Dinçer nereden mezundur? İşte detaylar!

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ahmet Dinçer tarafından kuruldu.

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunsol Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berat Arslan, Erdinç Dinçer ve Kamil Özer Koçal ortaklığında kuruldu.

Akdinç Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdinç Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli İle Burak Dinçer tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Haluk Dinçer kim Haberi

Haluk Dinçer kim

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Haluk Dinçer ile eşi Suzan Sabancı, tarihi bir saltanata imza attı. Akbank'ın patronu olan çift, 2009 yılında Ayvalık Adaları Tabiat Parkı içindeki Ayışığı Manastırı'nı müze yapmak üzere satın aldı. 3 yıl süren restorasyon sonrası 2012'de görkemli bir davetle müze olarak hizmete açılan manastır, ne yazık ki sonrasında sadece çifte malikane olarak hizmet vermeye başladı. 


AĞAÇLAR KATLEDİLDİ 

Tabiat Parkı Platformu, Suzan Sabancı ve Haluk Dinçer çiftini mahkemeye verdi. Mahkeme çiftin manastırı malikaneye dönüştürdüğünü ve projeye aykırı yapılar eklendiğini tespit etti. Ünlü çifte 2'şer yıl 6'şar ay hapis ve kişi başı da 25 bin lira para cezası verdi. Ayrıca 3 bin 800 liralık mahkeme masrafını da ödemeye mahkum etti. Mahkemenin bu kararına rağmen çift, manastırı malikane...