26 / 04 / 2024

Haluk Dortluoğlu

Haluk Dortluoğlu

BİM Mali İşler Müdürü Haluk Dortluoğlu, kendi marketlerinde12 aylık enflasyonlarının yüzde 110 civarında olduğunu duyurdu.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Marketin başındaki isim açıkladı: Asgari ücretin artışı enflasyonist etkiye neden olabilir!

BİM CFO'su ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, "acilen" enflasyon muhasebesine geçilmesi gerektiğini belirterek asgari ücretin artışının enflasyonist etki yaratabileceğini söyledi.

BİM kendi enflasyonunu açıkladı, gerçekler ortaya çıktı!

BİM Mali İşler Müdürü Haluk Dortluoğlu, kendi marketlerinde12 aylık enflasyonlarının yüzde 110 civarında olduğunu duyurdu.

BİM CFO'su’dan açıklama! “Enflasyon bizi nereye götürür bilmiyoruz”

BİM CFO'su Haluk Dortluoğlu Bloomgberg HT'ye yılsonu enflasyon ve ciro beklentilerini açıkladı. İşte detaylar!

Haluk Hasanoğlu: Konut satışları ivme kazanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, TÜİK tarafından yayınlanan Mayıs 2021 konut satış verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'un 6 ilçesinde binalar yüksek riskli! 

ODTÜ'lü Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu, İstanbul'un 6 ilçesinde binanın tarandığını bunların da 40 bin binanın ise yüksek riskli çıktığını dile getirdi. 

Haluk Hasanoğlu: 2021 yılında sektörümüz yine canlanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu konut satışları ile ilgili değerlendirmeler yaptı. İşte Hasanoğlu'nun o değerlendirmeleri...

Türkiye'de 2000'den önce yapılan yapılar zor ayakta duruyor!

Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürol Seyitoğlu, Türkiye’de depremlere karşı alınacak önlemlerin başında Fay Yasası’nın geldiğine dikkat çekti. ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu, yapı stokuna dikkat çekti.

Fas'taki BİM mağazaları kapanıyor mu?

Fas, BİM'i yerel ürünlere yer vermesi için ikazda bulunmuş ve mağazalarını kapatacaklarını belirtmişti. Konuyla ilgili BİM CFO’su Haluk Dortluoğlu açıklama yaptı...

Konut satışları 2020'de yeniden yükselişe geçecek!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, 2019 yılının konut satışları verilerini değerlendirdi...

Haluk Hasanoğlu: Konut satışları 2020'de artacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, 2019 yılının ilk 11 aylık konut satışları verilerini değerlendirdi. Hasanoğlu, “Türkiye genelinde 2019 yılının 11 ayında 1 milyon 125 bin 302 konut satıldı. Konut satışlarında, İstanbul 194 bin 290 konut satışı ile ilk sırad

Banu Evleri Ispartakule 1’in yeni etabının temeli atıldı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 1 projesinin ikinci etabının temeli atılarak yapımına başlandı. Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, "Sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi...

Haluk Dortluoğlu Haberi

Haluk Dortluoğlu

TÜİK'in Temmuz ayı enflasyon rakamını yüzde 79.4 olarak duyurmasının ardından enflasyon rakamları büyük bir tartışma ortamı yaratırken, çarpıcı bir açıklama yapıldı. 

BİM Mali İşler Müdürü (CFO) ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, Bloomberg HT canlı yayınına katılarak gündeme ilişkin çok önemli değerlendirmeler yaptı.

Dortluoğlu, BİM marketler zincirinde son bir yıllık enflasyonun yüzde 110 civarında olduğunu belirterek, ciro artışını da yüzde 100'ü aşan bir oranda revize ettiklerini söyledi.

Dortluoğlu asgari ücrette yaşanan artışa paralel şekilde ilk 6 ayda yüzde 37,5'e tekabül eden bir maaş zammı gerçekleştirdiklerini belirtirken, "Aynı şekilde kiralarda da benzer artışlar söz konusu oluyor. Ancak enflasyon şu anda artış trendinde olduğu için ve şu andaki öngörümüzü yüzde 100’ün üzerinde bir yıllık ciro artışı beklentisi olarak revize ettik" ifadelerini kullandı.

“ENFLASYON YÜZDE...