18 / 04 / 2024

Haluk Şahin Yazgı

Haluk Şahin Yazgı

Belediye kanalıyla yapılan hizmetleri incelemek üzere Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Sanayi Mahallesine giden Başkan Haluk Şahin Yazgı, Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ile mahallede bir dizi incelemelerde bulundu.

Aksaray Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Aksaray'ın Cumhuriyet Mahallesinde 180 Bin Metrekare alan üzerine kurulan Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı. Peki Gençosman Parkı ne zaman açılacak?

Aksaray OSB'de 2. genişletme altyapı çalışmaları incelendi!

Aksaray’da Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, altyapı ihalesi yapılan 2. genişleme alanında incelemelerde bulundu.

Haluk Şahin Yazgı Aksaray'daki yatırımları anlattı!

AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fatih Mahallesi’nde Site Evleri sakinlerini ziyaret etti.

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Aksaray'a 4,5 yılda 1 milyarlık yatırım!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, göreve geldiği 4,5 yılda yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projelerle kente yeni bir görünüm kazandırdı.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde inşaat tamamlanmak üzere!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın üzerinde sıklıkla durduğu, her fırsatta yüklenici firmadan bilgi alarak kamuoyunu bilgilendirdiği yeni sanayi projesinde yükselen kolonların üzerinin kapatılması için çalışmalar başladı.

Aksaray'da müteahhitler istişare toplantısında bir araya geldi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) tarafından gerçekleştirilen istişare toplantısında bir araya geldi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

Aksaray Sanayi Dönüşüm Projesi 375 milyon TL'ye ihale edilecek!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Mehmet Ergün Turan ile buluştu. Bölgedeki projelerle ilgili son durum değerlendirildi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Aksaray cazibe merkezi olacak!

Aksaray'ın cazibe merkezi olacağında söz eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "370 milyon TL gibi dev bütçeli Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattık. Cumhuriyet Mahallemizde 180 bin metrekarelik alan şehrimizin en büyük parkı olma özelliğine sahip" dedi.

Aksaray'da TOKİ çalışmaları incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, TOKİ-Akin Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

Aksaray'da tapu sorunu çözülecek!

Tapu töreninde yaptığı konuşmada referanduma destek veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tapu sorunun çözüleceğini dile getirdi.

Aksaray Sanayi Projesi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sanayi esnaflarıyla kahvaltıda buluştu. Yazgı, Sanayi Projesi ile ilgili bilgi verdi. Projenin ilk temellerinin Mayıs yada Haziran ayında atılacağını söyledi.

Haluk Şahin Yazgı Haberi

Haluk Şahin Yazgı

Mahallede yeni düzenlemelerle yapılan spor ve oyun park alanları ile imar planına göre açılması planlanan yol güzergâhını giden Başkan Yazgı, karşılaştığı mahalle sakinleriyle sohbet etti. 

Yeni dönemde Sanayi Mahallesinin daha iyi hizmetler alacağının altını çizen Başkan Yazgı, "İnşaatı devam eden yeni Devlet Hastanemiz bu mahallemizde olacak. Ayrıca herkesin yakından takip ettiği gibi TOKİ ile işbirliği yaparak sanayi dönüşüm projesi başlatmış olduk. Şuan mevcut sanayi bölgesi tamamen değişecek ve bambaşka bir alana taşınacak. Buraya yeni bloklar, yeni yerleşim alanları kurulacak. Kısacası Sanayi Mahallemiz altın çağını yaşamaya başlayacak. Bütün bunların yanında bizde belediye olarak mahallemizde yapmamız gerekenlerin notunu aldık. Yatırım programı ve plan dâhilinde hizmetlerimiz gelmeye devam edecek" diye konuştu. 

Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ise konuşmasında "Başkanımız Mahallemize gelerek bizleri onurlandırmıştır. Yaptığı hizmetlerden...