25 / 04 / 2024

haluk Sur kimdir

haluk Sur kimdir

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Muhammet Haluk Sur yeni bir inşaat şirketi kurdu.

GYODER'in acı günü! Zemire Sur vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Haluk Sur'un annesi Zemire Sur vefat etti.

Her şeye rağmen konut sektörü büyüyecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Haluk Sur ile röportaj gerçekleştirdi. Sur, 2015’teki belirsizliklere rağmen konut satışının rekor kırdığını belirtti.

Haluk Sur Cushman'dan ayrıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Haluk Sur uluslararası emlak zinciri Cushman & Wakefield'in yönetiminden ayrıldı.

Dövizdeki artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye’nin en dinamik sektörü gayrimenkul, döviz kuru ve faiz oranlarındaki artışlardan nasıl etkileniyor? Dolar kurunun artmasıyla birlikte yükselen maliyetlere, belirginlik kazanan erken seçim faturası da eklenmesi sürpriz olmayacak.

Bu yıl konut satışlarında 5 milyar dolar aşılacak!

Gayrimenkul uzmanı Haluk Sur, yabancı yatırımcı çeken en önemli sektörlerin başında gayrimenkul sektörünün geldiğini belirterek, 'kartopu etkisiyle giderek büyüyen bir yapının oluşması risklidir' dedi.

Haluk Sur: 7 milyon konut yeniden yapılmalı!

GYODER Başkan Vekili Sur, kentsel dönüşümün daha çok rantın yüksek olduğu bölgelerde öne çıktığını belirterek, "Bu anlayış çok yanlış" dedi.

Haluk Sur: Kentsel dönüşüm bir rant kapısı değildir!

GYODER Başkan Vekili Sur, kentsel dönüşümün daha çok rantın yüksek olduğu bölgelerde öne çıktığını belirterek, "Bu anlayış çok yanlış" dedi.

Haluk Sur: 2015'te 1 milyon 200 bin konut satılacak!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sur, 2015 'te 1 milyon 200 binin üzerinde konut satışı beklediklerini söyledi.

2015 yılında 1 milyon 200 binin üzerinde konut satılacak!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Sur, 2015'in ilk 4 ayında 415 bin konut satıldığını belirtti.

Haluk Sur kimdir?

1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği'ni bitiren, 1981 yılında NATO bursuyla University of Washington'da Çevre Mühendisliği alanında çalışmalar yürüten Haluk Sur'un özgeçmişi şöyle...

Ferit Fehmi Meriçten, Haluk Sur ve Gökçe Meriçten'den ortak şirket!

Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Fehmi Meriçten, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ve GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur ortaklığındaki Surmer İnşaat bugün kuruldu...

Haluk Sur: Konut satışlarındaki artış sürpriz değil!

GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, "Bu yıl satışlar 1 milyon seviyesini geçecek. Bizim için sürpriz değil ama yılın başında öyle bir olumsuz hava estirildi ki her şeyin kötü gittiği sanılıyordu. " dedi...

Haluk Sur: İnşaat 200'den fazla sanayi sektörünü harekete geçiriyor!

Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını 'yersiz' bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurguladı.

İnşaat 200'den fazla sanayi sektörünü harekete geçiriyor!

Haluk Sur, “İnşaat malzemeleri sanayindeki ihracat rakamı 10 yıl öncesinde yaklaşık 3-4 milyar dolar seviyesinde iken bugün 20–25 milyar dolar mertebesine ulaşmış ve Türkiye ihracatının önemli lokomotiflerinden birisi olmuştur” dedi.

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezun olmuştur? İbrahim Haluk Öğütçü evli mi?

İbrahim Haluk Öğütçü kimdir? İbrahim Haluk Öğütçü hangi mesleği yapıyor? İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezundur? İşte detaylar!

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer kimdir? Haluk Dinçer’in mesleği nedir? Haluk Dinçer nereden mezundur? İşte detaylar!

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Büyükbaş kimdir? Haluk Büyükbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Haluk Büyükbaş'ın biyografisi...

İstanbul'da 2 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Kurucu Üyesi Haluk Sur, ''İstanbul'da halihazırda mevcut konut sayısı 4-4,5 milyon adet. Araştırmalara göre, bunun yaklaşık 2 milyon adedinin kentsel dönüşümle yenilenmesi gerekiyor" dedi.

Surtaş Gayrimenkul Şirketi kuruldu!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Muhammet Haluk Sur yeni bir inşaat şirketi kurdu.

GYODER'in acı günü! Zemire Sur vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Haluk Sur'un annesi Zemire Sur vefat etti.

haluk Sur kimdir Haberi

haluk Sur kimdir

İhlas GYO ile gayrimenkul sektörüne adım atan Sur geçmişte GYODER Başkanlığı, ULI Türkiye Temsiliciliği  ve Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyeliği yapmıştı. Haluk Sur sektöre yeni bir şirket daha kazandırdı. 


Surtaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de Muhammet Haluk Sur, Ahmet Taş ve Halit Murat Sur ortaklığında kuruldu. 


100 bin TL sermaye bedeli ile kurulan Surtaş Gayrimenkul Şirketi'nin faaliyetleri Kadıköy'de Feneryolu Mahallesi'nde yürütülecek.  


Gayrimenkul Şirketi'nin faaliyetleri; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler olarak belirlendi. 


Haluk Sur kimdir?

1973 yılında eğitimine başladığı Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden 1978 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun olmuştur. Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü'nde lisansüstü çalışmasını tamamlayarak Yüksek Mühendis unvanını almıştır. 1981 yılında NATO bursuyla University...