19 / 04 / 2024

Haluk Sur torunlar gyo

Haluk Sur torunlar gyo

Nisan ayında Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ndaki yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Haluk Sur Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile olan dostluk bağlarını şirket yönetimine taşıdı...

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

İstanbul'da 2 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Kurucu Üyesi Haluk Sur, ''İstanbul'da halihazırda mevcut konut sayısı 4-4,5 milyon adet. Araştırmalara göre, bunun yaklaşık 2 milyon adedinin kentsel dönüşümle yenilenmesi gerekiyor" dedi.

Surtaş Gayrimenkul Şirketi kuruldu!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün önemli isimleri arasında yer alan Muhammet Haluk Sur yeni bir inşaat şirketi kurdu.

GYODER'in acı günü! Zemire Sur vefat etti!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Haluk Sur'un annesi Zemire Sur vefat etti.

Haluk Sur: Konut kredisi faiz oranlarındaki düşüş devam edecek!

Emlak Konut ve GYODER'in düzenlediği 0.70 faiz oranlı kampanyalar sonrası konut piyasasında çok ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Bankalar da konut kredisi faizlerini yüzde 1'in altına indirmeye başladı.

Haluk Sur, Moody’s'in konut sektörü değerlendirmesini yorumladı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s dün yaptığı Türkiye konut sektörü açıklamasını GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur değerlendirdi. İşte Haluk Sur'un değerlendirmesi..

Her şeye rağmen konut sektörü büyüyecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Haluk Sur ile röportaj gerçekleştirdi. Sur, 2015’teki belirsizliklere rağmen konut satışının rekor kırdığını belirtti.

Konut sektörü başarılı bir yıl geçirdi!

Konut sektörü temsilcileri, tüm olumsuzluklara rağmen sektörün başarılı bir yılı geride bıraktığını belirterek, 2016'da konut satışlarında yeni rekorlar kırılacağını kaydediyor. Haluk Sur, konut sektörünün başarılı bir yılı geride bıraktığını söyledi.

Haluk Sur Cushman'dan ayrıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Haluk Sur uluslararası emlak zinciri Cushman & Wakefield'in yönetiminden ayrıldı.

Torunlar GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticisi Şerife Cabbar oldu!

Mehmet Haluk Yükler tarafından yürütülen ancak emekliliği nedeniyle ayrıldığı Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticiliğ görevini Şerife Cabbar tarafından vekaleten yürütülecek.

Haluk Sur torunlar gyo Haberi

Haluk Sur torunlar gyo


Emlak Konut’a eski Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ricasıyla gelen ve halka arz dönemlerinde yabancı yatırımcı ilişkilerini yöneten Sur, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile olan dostluk bağlarını şirket yönetimine taşıdı. Sur, yeni görevine 29 Mayıs itibariyle başladı. 2005-2007’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nde başkanlık görevini yürüten ve sektörün çatı derneklerinin yönetim kurulunda olan Sur aynı zamanda Urban Land Institute Türkiye ve Cushman & Wakefield Türkiye...