24 / 04 / 2024

haluk ulusoy emlak projeleri

haluk ulusoy emlak projeleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy, gayrimenkul sektöründe yatırıma başlıyor. 14 - 15 Şubat tarihlerinde seçime gidecek olan TFF'de aday olup olmayacağı henüz bilinmeyen Ulusoy, emlak projelerini hayata geçirmek için 'Ulusoy Gayrimenkul

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ulusoy tarafından kuruldu.

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Key Turizm Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 12 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Aydın Emlak Sarayı hizmete açıldı!

Nazilli'de yeni emlak ofisi ''Emlak Sarayı'' düzenlenen törenle açıldı. Emlak Sarayı'nın açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık katıldı.

Nazilli'de Emlak Sarayı açıldı!

Nazilli'de 7 yıldır emlak işiyle uğraşan Yusuf Kutlu, Emlak Sarayı adında yeni emlak ofisiyle hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesi Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla kesildi.

haluk ulusoy emlak projeleri Haberi

haluk ulusoy emlak projeleri


Sermayesi 1 milyon YTL olarak belirlenen 'Ulusoy Gayrimenkul Yatırımları', bir aile şirketi karakteri taşıyor. Haluk Ulusoy'un şirketteki ortakları eşi Erengül Ulusoy, babası Saffet Ulusoy ve annesi Süreyya Ulusoy oldu. 'Ulusoy Gayrimenkul Yatırımları', bir anonim şirket olduğu için, Türkiye Futbol Federasyonu Özel Kalem Müdürü Tamer Çelik de beşinci ortak olarak şirkette yer aldı.


 Villa inşaatı olabilir


Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat ve müteahhitlik işlerini üstlenebileceği açıklanan şirketin, İstanbul'da bir gayrimenkul projesine hazırlandığı belirtiliyor. Yüzde 50'si Haluk Ulusoy'a ait olan 'Ulusoy Gayrimenkul Yatırımları'nın işe villa inşaatıyla başlayabileceği de kaydediliyor.


Haluk Ulusoy yeni kurulan şirketin başkanı olurken, babası Saffet Ulusoy da başkan...