25 / 04 / 2024

Haluk Ulusoy icra

Haluk Ulusoy icra

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi 'nde kuruldu.

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Bayrampaşa' da kuruldu.

Haluk Kaya BSH Ev Aletleri İcra Kurulu Üyesi oldu!

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Haluk Kaya BSH Ev Aletleri İcra Kurulu Üyesi oldu...

Haluk Ulusoy'un ismini kullanıp 1.640 konut sattılar!

Aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hakim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran iki ortak 50 milyon lira para topladı. Haluk Ulusoy, gazetelere ilan verip ‘Benimle ilgileri yok’ dedi....

Fatih Terim Levent'teki Pembe Köşk'ü restore ettiriyor!

İmparator, yeniden yaptırıp köşkü milli saray haline getirecek. Dünya üçüncüsü A Milli Takımın mimarlarından Haluk Ulusoy’un manzaralı odasını sıfırdan yaptıracak olan Terim, 2020 reform paketini burada hazırlayacak...

Haluk Sur: Kent merkezinden alınan konut her zaman güvencedir!

Haluk Sur ,"Yatırım yapmacaklar, en çok konut alacakları bölgenin gelişme potansiyeline dikkat etmeli. Bölgeye yönelik yeni ekonomik altyapı, ulaşım yatırımları var mı, bölge cazibe merkezi haline dönüşebilir mi, araştırmalı" dedi...

Haluk Ulusoy icra Haberi

Haluk Ulusoy icra

Uzun süreden beri yaşadığı mali sıkıntılar ile gündemde olan Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün ihalesi 31 Ekim 2017 Salı günü yapılacak. Haluk Ulusoy'un sahibi olduğu Ulusoy Seyahat Nakliyat A. Ş. için geçtiğimiz günlerde iflas kararı verilmişti.


Levent'teki 5 katlı villa 1.500 metrekare alan üzerinde kurulu. Kapalı ve açık havuzu bulunan villanın satış ihalesini İstanbul 10. İcra Müdürlüğü düzenliyor.



Levent'te bulunan lüks villa bin 500 metrekare alan üzerinde bulunuyor.


İcradan satış ihalesinin ilki 31 Ekim’de yapılacak. Anılan gün alıcı çıkmaması durumunda ihale 1 Aralık günü yenilenecek. Satış ilanına göre söz konusu villa KDV'den muaf.


Levent'te icradan 25 milyon TL'ye satılık...