20 / 04 / 2024

haluk ulusoy

haluk ulusoy

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi 'nde kuruldu.

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Bayrampaşa' da kuruldu.

Haluk Ulusoy'un ismini kullanıp 1.640 konut sattılar!

Aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hakim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran iki ortak 50 milyon lira para topladı. Haluk Ulusoy, gazetelere ilan verip ‘Benimle ilgileri yok’ dedi....

Haluk Ulusoy oğluna Bellevue Residences'tan daire aldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Haluk Ulusoy'un; düşen asansörde zarar görmemesi için kendisini kucağına alan ve iki bacağı kırılan vefakar evladı Saffet Ulusoy'a, 'baba' bir düğün hediyesi verdiğini öğrendim!

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran' da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi 'nde kuruldu.

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Bayrampaşa' da kuruldu.

Haluk Sur, Emlak Konut GYO yönetiminden ayrıldı!

Küresel sermayenin Türkiye'de yapacağı gayrimenkul yatırımlarında kapısı çalınan ilk isimlerden birisi olan ve 3 yıldan daha uzun süredir Emlak Konut GYO yönetim kurulunda görev alan Haluk Sur, Emlak Konut GYO yönetiminden ayrıldı.

Haluk Bilgili, DoubleTree by Hilton Malatya Genel Müdürlüğü'ne atandı!

Malatya’ nın kalbinde konumlanan ve 202 odası ile Mayıs 2014’de açılması planlanan tam hizmet oteli DoubleTree by Hilton Malatya’ nın Genel Müdürlüğü’ne Haluk Bilgili atandı.

Başaran Ulusoy: İstanbul’daki yatak kapasitesi yeni otellerle 160 bine çıkacak!

Dünya gezginlerinin 2014’te İstanbul’u ‘birinci tercih’ olarak seçmesi, turizm sektöründe bayram havası estirdi. Başaran Ulusoy, artan turist sayısı karşısında İstanbul’daki yatak kapasitesinin 130 binden 160 bine çıkacağını söyledi

Haluk Şahin Yazgı kimdir?

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti‘den Aksaray Belediye Başkanı seçilen Haluk Şahin Yazgı kimdir? Haluk Şahin Yazgı, bugüne kadar hangi işlerde göreb aldı? İşte Haluk Şahin Yazgı'nın biyografisi...

haluk ulusoy Haberi

haluk ulusoy

Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.


Varan Seyahat Nakliyat Turizm Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü hava, deniz, kara, raylı sistem, demiryolu vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. b) Uçak, otobüs, gemi, tren, gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti almak, satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. c) Ticari amaçlı her türlü kara, deniz, hava, demiryolu, araç ve nakil vasıtalarını almak, satmak,  kiralamak,  kiraya vermek, devir almak, devir etmek, ithalat yapmak, ihracat yapmak. d) İştigal konuları ile ilgili olarak internet üzerinden e-ticaret yolu ile her türlü bilet alım, satım, reklam, tanıtım hizmetlerini yapabilir. e) Her türlü...