19 / 04 / 2024

Hamdi Şenoğlu

Hamdi Şenoğlu

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu Arifiye Kirazca Mahallesi’ne yapılması planlanan sebze ve meyve hali arazisinin 1. Dereceden tarım arazisi olduğunu ileri sürdü.

Uzmanı açıkladı: Aylık 1000 TL ile BES'te fon dağılımı nasıl yapılır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e yatırım yapanlar, birikimlerini en çok nasıl değerlendireceklerini araştırıyor. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ayda bin TL yatıranların fon dağılımını nasıl yapması gerektiğini açıkladı.

BES'e girmeden önce bunları öğrenin! Bilmeniz gereken 4 hayati kural

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi her geçen gün artıyor. 8 milyondan fazla katılımcının olduğu BES’te bazı noktaların hala yanlış anlaşıldığını belirten Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu X sosyal medya hesabından bilinmesi gerekenleri paylaştı.

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Ruşenoğlu Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruşenoğlu Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  150 bin  TL sermaye bedeli ile Fatih Ruşen, Rıdvan Ruşen Sebahattin Ruşen tarafından kuruldu.

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Hatay'da hayırseverlerin yaptırdığı cami ibadete açıldı!

Hatay Yayladağ'da hayırseverler tarafından yaptırılan Kızılgöl Camisi ibadete açıldı. Caminin açılış törenine Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu katıldı. 

Kuytu Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuytu Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şenoğlu ve Seyit Ali Yetkin ortaklığında kuruldu.

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafet Şenoğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Eyüp’te 80 bin TL sermaye bedeli ile Rafet Şenoğlu tarafından kuruldu.

Sakarya'ya yapılacak yeni hal alanı birinci dereceden tarım arazisi mi?

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu Arifiye Kirazca Mahallesi’ne yapılması planlanan sebze ve meyve hali arazisinin 1. Dereceden tarım arazisi olduğunu ileri sürdü.

532 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

532 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Yiğenoğlu ve Zafer Güvercin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Caner Sokak'ta kuruldu.

Şanlıurfa Siverek'te yol çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Siverek Belediyesi Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Siverek Belediyesi ile Şanlıurfa Büyiikşehir Belediyesi işbirliğince Siverek'in Yenişehir mahallesinde yürütülen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Biga'da Hamdi Gençoğlu Sağlık Merkezi'nin temeli atıldı!

Biga Belediyesi tarafından tahsisi yapılan,Gençoğlu İnşaat tarafından yapılacak olan Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi ve Hamdi Gençoğlu Çocuk Bakım Evi Temel Atma Töreni gerçekleşti.

Hamdi Şenoğlu Haberi

Hamdi Şenoğlu

ANLAYAMIYORUM

Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, Arifiye Kirazca Mahallesi’nde sebze ve meyve hali yapılması planlanan arazinin 1. dereceden tarım arazisi olduğunu ileri sürdü. Başkan Hamdi Şenoğlu, “Bu halde 80 tane dükkân olacakmış, 60’ı mevcut esnafa, 16’sı da Patates Hali esnafına verilecekmiş. Kalan 4 dükkân da birliklere ayrılmış. Ben bu halin 1. dereceden tarım arazisi olan bir araziye yapılmasını anlayamıyorum” dedi.

ALANCUMA UYGUN

Yeni yapılacak halin bölge hali yapılmak istenmesine dikkat çeken Şenoğlu, “Madem bu hali bölge hali yapmak istiyorsunuz, o zaman halin en az iki kat daha büyük olması gerekiyor. Alancuma Mahallesi’nde o kadar ikinci dereceden tarım arazisi var, oraya yapılabilir. Ben bu kararı alanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Bu karara onay veren bütün meclis üyelerini de tek tek kutluyorum” ifadelerini...