26 / 04 / 2024

Hamdi Topçu kimdir

Hamdi Topçu kimdir

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'na Hamdi Topçu seçildi!

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( GYO ) Yönetim Kurulu'na seçildi.

Sinpaş GYO'da net kar 2014'te 89 milyon TL'ye yükseldi!

Sinpaş GYO'nun 29 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında 2010-2015 yılları arasında Türk Hava Yolları'nın yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Hamdi Topçu yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Hamdi Topçu kimdir?

Eski Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu'na seçildi. Peki, Hamdi Topçu kimdir? İşte Hamdi Topçu..

Hamdi Topçu Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'nda!

Sinpaş GYO’nun 29 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında, Hamdi Topçu yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

THY bakım-onarımda 1.5 milyar dolar ciro hedefliyor!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'yle (HABOM) kısa zamanda bakım-onarım pazarında 1,5 milyar dolarlık ciroya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Hamdi Topçu: Lufthansa planlıyor, teklifi bekliyoruz!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, SunExpress’in yapacağı iş modeliyle ilgili Lufthansa’dan THY’ye henüz bir teklif ulaşmadığını belirterek, “Bu iş modelini şu anda Lufthansa modelliyor" dedi

Hamdi Topçu: Üçüncü havaalanı Türkiye'ye değer katacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, "Üçüncü havaalanı İstanbul'a ve Türkiyemiz'e değer katacaktır, bir an önce faaliyete geçmesini biz de arzu ediyoruz" dedi.

Hamdi Topçu: 2023 hedefimiz 100 milyon yolcu taşımak!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu hedeflerini AA'ya açıkladı. Topçu, 2023 hedeflerinin 420 uçağın üzerine çıkmak ve 100 milyon yolcu taşımak olduğunu bildirdi.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nerelidir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu gündemde yer alıyor. Peki Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu neden gündemde? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İşte detaylar...

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Hamdi Akın kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamdi Akın'ın biyografisi...

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Topçu Kışlası için bilirkişi raporu!

Taksim'deki Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmesine yönelik bilirkişi raporunda Gezi Parkı 'Cumhuriyet döneminin korunmaya değer mirası’ olarak belirtildi.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Hamdi Topçu kimdir Haberi

Hamdi Topçu kimdir

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) görevinden ayrılan yönetim kurulu üyesi hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. Son dönemde artan iş yükü dolayısıyla ayrılmak istediğini bildirdi.

Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması:
Sayın Hamdi Topçu, Yönetim Kurulu'muzda uzun yıllar bağımsız Yönetim Kurulu üyemiz olarak bulunmuş, bu süre içerisinde Şirketimize çok kıymetli katkılar sağlamış ve kendisinden istifade edilmiştir. Son dönemde artan iş yükü dolayısıyla ayrılmak istediğini bize bildirmiş, karşılıklı mutabakatla ayrılma isteği kabul...