28 / 03 / 2024

Hamdi Varol Deniz GYO

Hamdi Varol Deniz GYO

Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.

Hakan Hamdi Varol, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İş Geliştirme ve Satış'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Hamdi Varol görevinden ayrıldı.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Genel Müdürü oldu!

Deniz GYO'nun 3 Ocak tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü oldu.

Hakan Hamdi Varol Deniz GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Deniz GYO'nun 20 Haziran tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı.

Hamdi Varol, Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne seçildi!

Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.

Erva Deniz Termal Turizm İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Erva Deniz Termal Turizm İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi, Fatih Albayrak Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hamdi Demir Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Akkaya Küçük Bebek sırtlarında milyon dolarlık ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, hayatında değişiklikler yapmaya başladı. Yeni hayatıyla birlikte evini de değiştiren Akkaya Küçük Bebek'te manzaralı ev aldı.

Deniz Akkaya Bebek'teki evine 1 milyon 50 bin dolar harcadı!

Yeniden bir araya geldiği sevgilisi Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni bir hayata başlıyor. Sevgilisi Murat Varol’dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı.

Deniz Akkaya Bebek'teki yeni evine 3 milyon lira ödedi!

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya yeni evi için masraftan kaçınmadı.

Deniz Akkaya 1 milyon 50 bin dolara Bebek'ten ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya ve Murat Varol ev alışverişine çıktı!

Deniz Akkaya ile 10 yıl önce birlikte olduğu ve geçtiğimiz aylarda yeniden aşk yaşamaya başladığı Murat Varol, önceki akşam Rumelihisarı’nda görüntülendi.

Murat Varol sevgilisi Deniz Akkaya'ya komşu oluyor!

DENİZ Akkaya, 10 sene önce büyük aşk yaşadığı Murat Varol'a birkaç ay önce geri dönmüştü. Baltalimanı'nda deniz manzaralı bir evde oturan Akkaya'ya yeni sevgilisi komşu oluyor.

Deniz Akkaya'ya sevgilisinden boğaz manzaralı ev!

Yıllar önce aşk yaşadığı Murat Varol'la yeniden bir araya gelen Deniz Akkaya, Bebeköy'deydi. Boğaz manzaralı bir binanın önüne gelen çift, kameraları karşısında görünce "Aaa sizin ne işiniz var burada?" dedi

Deniz Akkaya'nın Boğaz’a nazır aşk yuvası!

Yıllar önce aşk yaşadığı Deniz Akkaya ile yine bir araya gelen Murat Varol, önceki gün sevgilisiyle birlikte yaşamak üzere Bebeköy’den deniz manzaralı bir ev tuttu...

Hamdi Varol Deniz GYO Haberi

Hamdi Varol Deniz GYO


Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.


Deniz GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20/06/2016 tarihli 2016/12 sayılı toplantısında, Şirketin, SPK'nun II-17.1 sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği" gereğince oluşturulan Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen  Hakan Hamdi Varol'un  seçilmesine karar...