19 / 04 / 2024

hamit demir deprem açıklaması

hamit demir deprem açıklaması

Deprem gerçeğinin bilinciyle proje geliştirmeyi sürdürdüklerini anlatan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kentsel yenilemenin hızlanması için parsel bazında değil ada bazında dönüşümün şart olduğunu vurguladı.

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

Demir fiyatlarında kriz büyüyor! İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! 11 Mart 2023 demir fiyat listesi

Hükümetin deprem konutları inşaatının hemen başlayacağına yönelik açıklamalardan sonra inşaat demirine gelen zamlar krize neden oldu. Peş peş gelen zamlar demir fiyatlarını resmen uçurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 11 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Çelik sektöründen son dakika açıklaması: Deprem konutları için yeterli demir var!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, sektörün depremlerden etkilenen şehirlerde yapımına başlanacak olan deprem konutları için gereken inşaat demiri ihtiyacını karşılayabilecek durumda olduğunu kaydetti.

Deprem sonrası inşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Deprem bölgesi için 4 milyon ton demire ihtiyaç var! 1 ton demir fiyatları ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerde yeniden inşa edilecek konutlar için yaklaşık 4 milyon ton inşaat demirine ihtiyaç olduğunu söyledi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörüne sevindiren indirim haberleri gelmeye başladı. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları çakıldı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 11 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları yerle bir oldu! 1 ton demir kaç TL? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Gelen indirim sektörde deprem etkisi yaratırken demir fiyatları yerle bir oldu. Peki 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir ve çimento fiyatlarında deprem! Güncel demir ve çimento 12 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat dendiği zaman ilk akla gelen malzemeler olan demir ve çimentodaki son durum, bu hafta büyük merak konusu. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden olan demir ve çimentoya bugün zam geldi mi? İşte detaylar…

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatlarında beklenmedik zam! İşte 28 Ağustos güncel demir ve çimento fiyatları…

İğneden ipliğe her şeye zam gelirken inşaat sektöründe zam dalgası vurmuş oldu. Hafta başından itibaren demirin ton fiyatında yeni zamlar gözlemlenirken geçtiğimiz gün bir zam daha yaşanmış oldu. Peki demir fiyatları kaç Türk Lirası? Çimento fiyatları kaç Türk Lirası? İşte güncel demir ve çimento fi

hamit demir deprem açıklaması Haberi

hamit demir deprem açıklaması

Deprem gerçeğinin bilinciyle proje geliştirmeyi sürdürdüklerini anlatan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kentsel yenilemenin hızlanması için parsel bazında değil ada bazında dönüşümün şart olduğunu vurguladı.


17 Ağustos depreminin ardından riskli ve çürük yapı stoğu 16 yıl geçmesine rağmen yenilenemedi. Türkiye çapında dönüşümle yenilenmesi planlanan 6.5 milyon çürük yapı varken, yaklaşık yüzde 15’inin yeniden yapıldığı ya da iyileştirildiği biliniyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hamit demir, deprem bilinciyle dayanıklı ve akıllı projeler geliştirdiklerini belirterek, dönüşümün hızlanması ve firmaların daha düzenli iş yapabilmesi için yenileme çalışmalarının ada bazında gerçekleşmesi gerektiğini dile getirdi. 


Demir, “Şu anda gerçekleştirilen parsel parsel yenilenme çalışmalarının yerine ada bazında bir yenileme yapılması gerekiyor. Çürük yapı stokunun yarattığı güvenlik sorunu hem insanlarımızı hem de ülke ekonomimizi tehdit eder...