19 / 04 / 2024

Hamit Demir kim

Hamit Demir kim

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Tapu ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün yabancılar 2005’ten bu yana 32,5 milyar dolarlık gayrimenkul alımı verileni yorumladı. Demir, ''Türkiye’nin hak ettiği satış rakamlar değil'' dedi.

Hamit Demir: Şimdi ev almak için doğru zaman!

Tüketiciye ramazan ayına özel kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Şimdi ev almak için doğru zaman” dedi.

Konut satışındaki yükseliş yatırımcının Türkiye’ye güvenini gösterdi!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, dünyada ve Türkiye’deki tedirgin ortama rağmen konut satışlarında yaşanan yüzde 7’lik yükselişin yatırımcının Türkiye’ye güvenini gösterdiğini vurguladı.

Gayrimenkul satışları 2016’da yüzde 5 artacak!

Yabancılara 20 bin adetle 5 milyar dolarlık konutun satıldığı gayrimenkul, 2016’ya hızlı giriyor. Satışların 2016’da yüzde 5 artması bekleniyor. Bu da satışta 1.3 milyon adetin aşılması anlamına geliyor.

Vergilendirme inşaat sektörünü korumalı!

Demir İnşaat Başkanı Demir, yeni düzenlemede özellikle arsa maliyetlerinden kaynaklanan artışlarda vergilendirmenin inşaatçıyı koruyan bir noktaya taşınmasını istediklerini söyledi.

Vergide sadeleşme inşaat sektörünü olumlu etkileyecek!

Hamit Demir, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in vergi mevzuatını sadeleştirmeye yönelik düzenlemenin aralık ayında hayata geçeceği açıklamasına ilişkin, "Vergi mevzuatındaki sadeleştirme uygulaması inşaat sektörüne olumlu yansıyacaktır" ifadesini kullandı.

Hamit Demir: Maliyetler yükseldi, konut teslimleri gecikebilir!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, 2015 yılının ekonomik ve siyasi açıdan sıkıntılı geçtiğini belirterek, "İnşaatçı satamayınca maliyetleri yükselir ve teslimler gecikebilir.Bu da tüketiciler için ciddi sıkıntılar yaratır" dedi.

Hamit Demir: Kentsel yenileme ada bazında yapılmalı!

Deprem gerçeğinin bilinciyle proje geliştirmeyi sürdürdüklerini anlatan Demir İnşaat'ın Başkanı Hamit Demir, kentsel yenilemenin hızlanması için parsel değil ada bazında dönüşümün şart olduğunu vurguladı

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece’ye 200 milyonluk otel!

İSTANBUL’un artan turizm potansiyelinden yola çıkan Demir İnşaat, Büyükçekmece’de inşa ettiği konut projesi içine otel ilave etti.

Yabancılara konut satan firmalara avantaj sağlanmalı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir, inşaat sektöründe yabancı yatırımcılara satış yapan birçok inşaat firması olduğuna dikkat çekerek, “İhracatçı firmalara sağlanan bir dizi avantajın, yabancılara konut satanlara da sağlanması gerektiğine inanıyoru

Hamit Demir: Tüm projeleri layıkıyla tamamladık!

Türk inşaat sektörünün 30 yıllık markası Demir İnşaat Demir Romance, Demir La Vida gibi fark yaratan projeleriyle öne çıkıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir inşaat sektörü ve projelerini anlatıyor.

Hamit Demir: Çevreye duyarlı projeler trend olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, sağlam ve çevreye dost projelerin 2023'te öne çıkacağını söyledi. Demir, çevreye duyarlı projelerin trend olacağını söyledi...

İnşaat şirketleri yeni yıla kampanyayla giriyor!

Yeni yılı karşılamaya hazırlanan inşaat firmaları, birbiri ardına kampanyalar düzenliyor. Buna gore bazı projelerde aralıkta başlayan kampanyalar ocak ayında da devam ederken, bazıları ise yeni yıla özel Ödeme planlarını sunuyor.

Hamit Demir: Konutta iki haneli zam öncesi son fırsat!

Artan maliyetler karşısında yükselen konut fiyatlarını değerlendiren Demir İnşaat Başkanı Hamit Demir, yatırım için doğru zaman olduğuna işaret etti. Demir “Kâr marjları çok düştü. İki haneli zam kaçınılmaz. Ev almak için en doğru zaman” dedi.

Hamit Demir: Konut fiyatları artmazsa sektör bunu kaldıramaz!

Türkiye genelinde konut fiyatları, Reidin ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin ‘Yeni Konut Fiyat Endeksi’ raporuna göre , 2014’ün 10 aylık döneminde geçen yıla oranla yüzde 7,30 oranında arttı.

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

O ilde konut fiyatları uçacak! Metrekaresi 6 bin 500 TL!

Hamit Demir, uzun süredir konut yatırımlarının beklemede olduğunu dile getirdi ve “Yeni ev yapılmıyor, stoklar da tükenmek üzere. Pandemiden sonra İstanbul'da ev bulmak zorlaşacak. Yeni konutlarda ise metrekare fiyatı minimum 6 bin 500 TL olacak” dedi. 

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Hamit Demir: Faiz indirimiyle yerli müşteriye konut satışına başladık!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Demir konut kredi faizlerindeki indirim sonrası yerli müşterilerin talebinin arttığını ifade etti...

Büyüme rakamları, kriz yaratmak isteyenlere en güzel cevap oldu!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2018 yılı büyüme rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Hamit Demir: Maliyetlerin altında konut satıyoruz!

Demir Grup YK Başkanı Hamit Demir, TÜİK'in konut satış rakamları açıklamasına ilişkin 2018 Nisan konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Hamit Demir konut alıcısının mutluluğu için maliyetlerin altında konut sattıklarını ifade etti. 

Hamit Demir'e kent markası ödülü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne 34 yıl önce kazandırdığı Demir İnşaat markasını, sektörde ezber bozan projelerle özdeşleştiren Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’e kent markası ödülü...

Faizlerin düşürülmesi ile canlanma dönemi başlayacak!

Demir Grup Yönetim Başkanı Hamit Demir, konut kredi faiz oranlarının düşürülmesine ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Albatros Parkı arazisinde son durum!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı arazisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Demir Grup’tan gayrimenkul ve enerjiye 2,5 milyar TL’lik yatırım!

Demir Grup gayrimenkul ve enerjiye 2,5 milyar TL’lik yatırım planlıyor. Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “2018 ve 2019 Demir Grup için yatırım yılı olacak” dedi.

Hamit Demir kim Haberi

Hamit Demir kim

Tapu ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı son verileri yorumlayan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “Türkiye yabancıya satış rakamlarını her yıl artırıyor. Bu yılın ilk 5 aylık döneminde Türkiye’de satılan 12 bin 543 taşınmazın bin 635’ini Ruslar aldı. Yabancılar Türkiye’de bugüne kadar toplam 137 bin gayrimenkul alımı yaparken, 36 bin 478 taşınmazla İngilizler ilk sırada yer aldı. Ruslar 13 bin 590 taşınmazla ikinci, Almanlar 13 bin 192 ile üçüncü sırada bulunuyor. Ancak gelen bu rakamlar hala Türkiye’nin hak ettiği rakamlar değil” dedi.


Türkiye’nin yabancıya satış rakamları incelendiğinde uçak krizi yaşanan Rusya’nın alımlarının düşmemesinin son derece sevindirici olduğuna dikkat çeken Hamit Demir şunları söyledi:


“Türkiye ve Rusya derin bir dostluğa sahip iki ülke. Son dönemde iki ülke arasında yaşanan gerilime...