20 / 04 / 2024

Hamit Tuna kimdir

Hamit Tuna kimdir

Ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında yer aldığını söyleyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sorunları çözmek için projelerini hazırladıklarını açıkladı.

Toroslar Belediyesi'nin konut projesinde temel atıldı!

Toroslar Belediyesi’nin Korukent Mahallesi’nde Şehir Hastanesi karşısında hayata geçireceği 40 dükkan ve 384 dairenin içerisinde yer aldığı ‘Konut ve Dükkan Projesi’nin temeli atıldı.

Hamit Tuna: Mersin'de kentsel dönüşüm şart!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirtti.

Toroslar emlak vergisinin 1 taksit ödemeleri için son gün 1 Haziran!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi ile Akdeniz Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1. taksitini ödeme süresinin 1 Haziran günü sona ereceğini bildirerek, vatandaşları uyardı.

Mersin Toroslar'da Her Köye bir Meydan projesi sürüyor!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın; 2014 Mahalli İdareler seçimleri ile birlikte köy tüzel kişilikleri sona ererek belediye hizmet alanına dahil edilen mahallelerde başlattığı düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Toroslar'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi devam ediyor!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan ‘Her Köye (mahallelere) bir Meydan’ projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mersin'de yola isabet eden binalar yıkılıyor!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi tarafından, ilçede yeni yol açma ve genişletme çalışmaları sürüyor. Tuna, "Çavuşlu Mahallesi 89066, 89131 ve 89064 numaralı sokaklarda imar yola isabet eden üç binanın, belediyemizce yıkımı gerçekleştirilmiştir"

Hamit Tuna Toroslar'ı anlattı!

Toroslar Belediye Başkanlığı yapan Hamit Tuna, Mersin'in bu şirin ilçesi için yaptıklarını anlattı. ''Toroslar'ı kendi kendine yeten ilçe haline getirmeyi başardık 3 dönemdir'' dedi.

Hamit Tuna kimdir?

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna kimdir? Hamit Tuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamit Tuna, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hamit Tuna...

Hamit Tuna: Toroslar'da emlak değerleri arttı!

Göreve geldiği günden bu yana halkın içerisinde gezerek sorunları yerinde dinleyen ve inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tuna, 'Toroslar'da emlak değerleri arttı' dedi.

Hamit Tuna: Hedefimiz 1 milyon metrekare yeşil alan!

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, TEMA Vakfı Mersin İl Temsilciliğini ziyaret ederek, 10 yılda Toroslar’da hayata geçirdiği çalışmalarını anlattı.

Hamit Cenk Koç kimdir?

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç kimdir? Hamit Cenk Koç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamit Cenk Koç'un biyografisi...

Mersin’e metrobüs geliyor!

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı olan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Hayal ettiğimiz her şeyi Toroslar’da hayata geçirdik, sıra Mersin’de. Önceliğimiz ulaşım sorununa metrobüs ile neşter vurmak.” dedi. 

Tarsus'un ulaşım sorununa neşter!

Ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında yer aldığını söyleyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sorunları çözmek için projelerini hazırladıklarını açıkladı.

Mustafa Tuna kimdir? 

Ankara’nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna oldu. Peki Mustafa Tuna kimdir?  Mustafa Tuna hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Tuna 'lının hayatı...

Mersin GİAD'dan inşaat sektöründeki sorunlara çözüm önerisi!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Mersin Toroslar'da kentsel dönüşüm şart!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar’da mutlaka kentsel dönüşüm olması gerektiğini vurgulayarak, "Hem insanların yaşam kalitesini yükseltmek hemde gecekondulaşmış yapıdan kurtulmak için bu şart. " dedi.

Hamit Tuna Mersin Toroslar projelerini anlattı!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Rotary Kulübü'nün haftalık olağan toplantısında yer verdiği "Yerel Yönetimler" konulu panelin onur konuğu oldu.

Vergi yapılandırmasında son gün 31 Ekim!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bazı alacakların yapılandırmasına ilişkin 6736 sayılı kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Ekim 2016 tarihine kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvurmaları çağrısında bulundu.

Mersin Tarihi Kızılgeçit Köprüsü gün yüzüne çıkıyor!

Yaklaşık 700 yıllık bir tarihe sahip olan taş köprü ve çevresinde peyzaj düzenlemesine başlandı. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Mersin Toroslar Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında, belediyeye ait olan 12 adet mezarlık alanı vasıflı parselin, devrinin yapılmasına ilişkin teklif görüşülerek kabul edildi.

Hamit Turna: Plansız yapılmış binalar risk taşıyor!

Adana Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 17 Ağustos depremi ve diğer afetlerde yaşamını yitirenlere bir kez daha Allah'tan rahmet dileyerek, depremin değil, plansız yapılmış binaların insanı öldürdüğünü söyledi.

Hamit Tuna: Mersin'de kentsel dönüşüm şart!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin'de 70'li yıllar ve öncesinde yapılan binaların hiçbirinin depreme dayanıklı olmadığını belirtti.

Hamit Tuna kimdir Haberi

Hamit Tuna kimdir

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında olduğunu ve sorunların çözümü için proje geliştirdiklerini söyledi.

Tarsus Akdeniz Gazetesi'nde yer alan habere göre, profesyonel bir ekiple Mersin’i geleceğe taşıyacak projeler hazırladıklarının bilgisini veren Başkan Tuna, projelerinin yanı sıra gittiği her ziyaret ve toplantıda kendisine sıkça sorulan konulardan birisi olan trafiğe çözüm getirecek projelerini anlatıyor.

“Nakliyeciler Sitesi’ni taşıyacağız”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı oldukları takdirde ulaşım konusunu hızla çözeceklerini söyleyen Başkan Tuna, site esnafı ile bu konuda fikir birliğine vardıklarını kaydetti.

Nakliyeciler Sitesi’ne günde yaklaşık 2 bin aracın giriş-çıkış yaptığını söyleyen  Başkan Tuna, sitenin taşınmasıyla birlikte kent merkezindeki trafikteki kamyon yoğunluğunun azalacağını ve böylelikle de trafiğe nefes aldıracaklarını kaydetti.

10 bin konutlu yeni bir kent inşa edeceğiz”

Ulaşımdaki sorunların giderilmesi adına...