19 / 04 / 2024

hamza dağ buca metrosu açıklaması

hamza dağ buca metrosu açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Metrosu'yla ilgili "Sonuçta 525 milyon daha fazla veren ikinci firmaya ihale verildi. 525 milyon daha fazla veren firmaya. Aynı İMF zihniyeti" dedi.

Çeşme'nin mega projesi rafa mı kaldırılıyor? İzmir'in Kanal İstanbul'u olacaktı...

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak bilinen Çeşme Projesi ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ söz konusu proje ile ilgili olarak projenin bakanlık tarafından da o kadar savunulduğunu görmediği

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Ak Partili Dağ'dan 29 Ekim'de emekliye ikramiye açıklaması: "Bakanlarımız çalışmalarını..."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 29 Ekim'de emeklilere 5 bin lira ikramiye verilip verilmeyeceği konusundaki bir soruya yanıt verdi.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

Türkiye için sevindiren gelişme! Cumhurbaşkanı müjdeyi verecek

AK Partili Hamza Dağ, enerjide dışa bağımlılığını azaltılmasının en önemli işlerden biri olduğunu dile getirdi. Dağ, yeni müjdeyi Erdoğan'ın açıklayacağını ifade etti.

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

AK Parti'den Flaş EYT'de Yaş Sınırı Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ'dan EYT'de yaş sınırıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte haberi detayları...

AK Partili o isim asgari ücret için tarih verdi! Asgari ücrete ne zaman zam gelecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen asgari ücret ile ilgili bir son dakika açıklaması daha geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, asgari ücret için tarih verdi. Peki asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı....

Hamza Dağ'dan Buca Metrosu tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Metrosu'yla ilgili "Sonuçta 525 milyon daha fazla veren ikinci firmaya ihale verildi. 525 milyon daha fazla veren firmaya. Aynı İMF zihniyeti" dedi.

İzmir Buca'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Buca'da eski cezaevi yerine millet bahçesi inşa edilecek!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır, bugünkü yazısında Buca'da inşa edilecek millet bahçesini kaleme aldı.

hamza dağ buca metrosu açıklaması Haberi

hamza dağ buca metrosu açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Metrosu'yla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; 'İzmir'in rekor yatırımı' şeklinde açıklanan Buca- Üçyol metro hattı hakkında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne eleştirilerde bulunan Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'e İMF benzetmesi yaptı. İzmir'i gelecek yerel seçimlerde kazanacaklarına dikkat çeken Hamza Dağ, "Ben 2024'te kazanacağımızı düşünüyorum. Bu tabii ki bir çok sebebi var. Önce 2023'deki virajı geçmek sonrada 2024'te sadece İzmir'de değil birçok büyükşehir de netice alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"İzmir'de bu hafta içi Buca Metrosu ihale sonucu açıklandı" ifadelerini kullanan Hamza Dağ, "Sonuçta 525 milyon daha fazla veren ikinci firmaya ihale verildi. 525 milyon daha fazla veren firmaya. Soyer'e soruyorlar 'biz...