29 / 03 / 2024

han plus satılık ofis

han plus satılık ofis

Esenyurt’ta yükselen Han Plus projesinde home ofisler 155 bin liraya alıcısını bekliyor. Projedeki ticari ünitelerin teslimi hemen gerçekleşiyor

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Blok Han Plus İş Merkezi'nde kuruldu.

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entaş Taahhüt Yapı Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Ozan Zervent Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'ta kuruldu.

Silver Sands Oto İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Silver Sands Oto İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Abdullah Alabdullah tarafından 25 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'da kuruldu.

M A Group İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M A Group İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amer Dıab ve Marouf Dıab ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'da kuruldu.

Öz Mefa İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mefa İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Öz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Han Plus İş Merkezi'nde kuruldu.

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Koparan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Han Plus Apartmanı'nda kuruldu.

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şunay Tuncer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Esenyurt, Doğan Araslı Caddesi, Han Plus AVM'de kuruldu.

Sekiz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Bilgisayar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Bilgisayar Dış Ticaret Limited Şirketi, Amin Rahmani tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta Esenyurt Han Plus AVM'de kuruldu.

Başkanlar Yapı Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkanlar Yapı Mühendislik Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemal Başkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Esenyurt Han Plus 'ta kuruldu.

Ukra İnşaat Han Plus Esenyurt'un havadan son görüntüleri!

Ukra İnşaat imzası ile hayata geçirilen Han Plus projesi tek blok halinde yükseliyor. Han Plus projesi 12 Temmuz 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Han Plus Evleri'nin havadan yeni videosu!

Esenyurt'ta yer alan Han Plus projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Esenyurt Han Plus projesinin yeni havadan videosu!

Ukra İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Han Plus projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Han Plus Esenyurt'ta 215 bin TL'ye ofis!

Han Plus Esenyurt'ta ofis fiyatları 215 bin TL ile 385 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

han plus satılık ofis Haberi

han plus satılık ofis

Han Plus projesi Esenyurt’ta 5 dönüm arazi üzerinde hayata geçti. 16 katlı olarak inşa edilen Han Plus projesinde proje binasının 8 katı ofislere, 4 katı AVM’ye ve 4 katı home ofislere ayrıldı. Mimar Tatsuya Yamamato'nun tasarladığı Han Plus projesinde 90 adet home ofis yer alıyor. 56 metrekareden 209 metrekareye kadar değişen alanlara sahip olan home ofislerin fiyatı 155 bin lira ile 385 bin lira aralığında.

Ofis, home ofis ve mağazaların teslimatları hemen gerçekleştirildiği projede yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve oyun odası yer alıyor.

Han plus, esenyurt han plus, han plus fiyatlar,han  plus nerede,han plus ödeme koşulları, han plus  satılık ofis

444 82 72 

http://www.hanplus.com.tr

Gülay...