29 / 03 / 2024

han yapı millenium bank

han yapı millenium bank

'Başka İstHANbul Yok' sloganıyla yola çıkan Han Yapı Gayrimenkul, isteyen herkesi 6 ay ödemesiz 180 ay vade ile İstHANbul'lu yapıyor.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

Han Yapı tarafından inşa edilen Gardenya Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki, Gardenya Konutları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Sami Mete tarafından kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Aile destek ödemesini alın ama kesin bunu da alın! Ev hanımları dikkat, bu kadar ödeme yapılacak

Türkiye'de vatandaşlara aile destek ödemeleri adı altında sevindiren bir ödeme yapılıyordu. Ev hanımları için de güzel haber geldi. İşte detaylar...

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Coşkun tarafından kuruldu.

Bayrama kadar geçerli olacak, ev hanımlarına özel 5 bin TL ödeme yapılmaya başladı!

Ev hanımlarına toplamda 5.000 lira olmak üzere Denizbank üzerinden ödeme yapılmaya başlandı. Bu ödemeden yararlanmak isteyen ev hanımları ise şartları merak edip araştırmaya başladı. işte detaylar...

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

han yapı millenium bank Haberi

han yapı millenium bank

Gayrimenkul sektöründe yaşama geçirdiği pek çok ilk ile çıtayı daha da yukarılara taşıyan Han Yapı, Millennium Bank ile vardığı anlaşmayla 6 ay ödemesiz 180 ay vadeli kredi dönemini başlattı.

Han Yapı Gayrimenkul Pazarlama Müdürü Elif Pehlivanlı, yaptığı açıklamada, alternatif ödeme planları ile İstHANbul Evleri'nden daire sahibi olmak isteyenlere önemli ödeme kolaylıkları sunduklarını belirtti.

Millennium Bank'la yapılan yeni anlaşma kapsamında Mayıs 2008 teslimli 1. etaptakiler ile 2. etapta kalan son daireler için ilk 6 ay ödemesiz 180 ay vadeli kredi imkânı sağladıklarını bildiren Pehlivanlı, şöyle devam etti:

"İstHANbul Evleri, bin 660 konutu ile Beylikdüzü'nde yeni ve nitelikli bir yaşam...