20 / 04 / 2024

Hande Subaşı ev arıyor

Hande Subaşı ev arıyor

Eşi Can Tursan'la boşanma davası bugün görülecek olan Hande Subaşı, taşınmak için ev aramaya başladı. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek, Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi.

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Hande Erçel 10 milyon TL'ye cam ev satın aldı!

Şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, tamamı cam ağırlıklı 2 katlı lüks villa satın aldı. Erçel lüks villa için 10 milyon TL ödedi.

Şeyma Subaşı Miami’den ev satın aldı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın ABD'nin Miami kentinden ev aldığı iddia edildi. 

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

MUÇEV'e kiraya verilen iskeleler meclis gündeminde!

MUÇEV'e kiraya verilen kıyı, sahil ve iskeleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Şeyma Subaşı: Masam eve sığmıyor!

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ya İstanbul Bebek'ten ev satın aldı. Subaşı taşınacağı yeni evine masasının sığmayacağını sitem ederek açıkladı.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'na yeni ev alacak!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Şeyma Subaşı'nın yaşadığı evi 50 milyon TL'ye sattığı iddialarıyla ilgili konuştu. Evin değerinin 100 milyon lira olduğunu söyleyen Ilıcalı, Subaşı'nda yeni bir ev alacağını açıkladı.

Şeyma Subaşı: 3 kişilik ev arıyorum!

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı boşanma sonrasında magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Subaşı'dan Acun'un satılığa çıkarttığı ev ile ilgili açıklama geldi.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın oturduğu villayı satılığa çıkardı!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın Kuruçeşme'de oturduğu villayı 13 milyon Euro'ya satılığa çıkardı. Subaşı, yeni ev arayışına girdi.

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Hande Erçel Maslak’ta kiralık ev arıyor!

Murat Dalkılıç'ın evinden ayrılan Hande Erçel, yeni ev arayışına başladı. Erçel'in İdo Tatlıses’in Maslak’taki evine talip olduğu öğrenildi.

Hande Subaşı ev arıyor Haberi

Hande Subaşı ev arıyor

2012 yılında evlendiği Can Tursan'ka anlaşmalı olarak boşanmaya karar veren Hande Subaşı, ev arıyor. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvururarak boşanma davası açan Şubaşı'nın karar duruşması bugün görülecek. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi. Arkadaşlarına ev baktığını söyleyen Subaşı, eşinden maddi-manevi talepte bulunamadı.


Deniz...