27 / 04 / 2024

Hande Subaşı kim

Hande Subaşı kim

Eşi Can Tursan'la boşanma davası bugün görülecek olan Hande Subaşı, taşınmak için ev aramaya başladı. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek, Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi.

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı ev değiştirmedi mi?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

İşte Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evi!

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu Cihangir'e taşındı!

Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu aşkı doludizgin! Sürpriz bir aşka yelken açan oyuncu çiftin Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Hande Subaşı Bebek ve Arnavutköy civarında ev arıyor!

Eşi Can Tursan'la boşanma davası bugün görülecek olan Hande Subaşı, taşınmak için ev aramaya başladı. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek, Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi.

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Hande Subaşı kim Haberi

Hande Subaşı kim

2012 yılında evlendiği Can Tursan'ka anlaşmalı olarak boşanmaya karar veren Hande Subaşı, ev arıyor. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvururarak boşanma davası açan Şubaşı'nın karar duruşması bugün görülecek. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi. Arkadaşlarına ev baktığını söyleyen Subaşı, eşinden maddi-manevi talepte bulunamadı.


Deniz...