27 / 04 / 2024

Hande Subaşı kimdir

Hande Subaşı kimdir

Eşi Can Tursan'la boşanma davası bugün görülecek olan Hande Subaşı, taşınmak için ev aramaya başladı. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek, Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi.

Hande Tibuk Kimdir? Hande Tibuk nerede doğdu?

Hande Tibuk kimdir? Hande Tibuk’in mesleği nedir? Hande Tibuk eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı ev değiştirmedi mi?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

İşte Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evi!

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu Cihangir'e taşındı!

Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu aşkı doludizgin! Sürpriz bir aşka yelken açan oyuncu çiftin Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Hande Kalender kimdir?

Lisans eğitimi sırasında dahil olduğu anonim. ekibinin bir parçası olmayı sürdüren Mimar Hande Kalender kimdir? Hande Kalender, hangi işlerde görev aldı? İşte Hande Kalender..

Hande Subaşı Bebek ve Arnavutköy civarında ev arıyor!

Eşi Can Tursan'la boşanma davası bugün görülecek olan Hande Subaşı, taşınmak için ev aramaya başladı. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek, Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi.

Hande Suher kimdir?

Yüksek Mühendis Mimar Hande Suher, 21 Şubat 2016 tarihinde vefat etti. Peki, Hande Suher kimdir? Hande Suher, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Hande Suher..

Hande Yarımbıyık kimdir?

Mimar Hande Yarımbıyık kimdir? Mimar Hande Yarımbıyık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Hande Yarımbıyık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hande Yarımbıyık...

Hande Sancaklı Şahin kimdir?

Mimar Hande Sancaklı Şahin kimdir? Mimar Hande Sancaklı Şahin bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hande Sancaklı Şahin, bugün hangi mimarlık ofisinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Hande Sancaklı Şahin...

Yavuz Subaşı kimdir?

23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Yavuz Subaşı kimdir?Yavuz Subaşı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yavuz Subaşı..

Hande Osma kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO CFO'su Hande Osma kimdir? Hande Osma, Yapı Kredi Koray GYO CFO görevinden önce hangi görevlerde çalıştı? İşte Hande Osma kimdir sorusunun yanıtı olarak Hande Osma özgeçmişi, biyografisi...

Hande Uğur Balçu kimdir?

Mimar Hande Uğur Balçu kimdir? Mimar Hande Uğur Balçu, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Hande Uğur Balçu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Hande Sancaklı kimdir?

Mimar Hande Sancaklı kimdir? Mimar Hande Sancaklı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Hande Sancaklı, çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Hande Sancaklı...

Hande Subaşı kimdir Haberi

Hande Subaşı kimdir

2012 yılında evlendiği Can Tursan'ka anlaşmalı olarak boşanmaya karar veren Hande Subaşı, ev arıyor. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvururarak boşanma davası açan Şubaşı'nın karar duruşması bugün görülecek. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi. Arkadaşlarına ev baktığını söyleyen Subaşı, eşinden maddi-manevi talepte bulunamadı.


Deniz...