18 / 04 / 2024

Hande Subaşı nereden ev alacak

Hande Subaşı nereden ev alacak

Eşi Can Tursan'la boşanma davası bugün görülecek olan Hande Subaşı, taşınmak için ev aramaya başladı. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek, Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi.

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı ev değiştirmedi mi?

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu Cihangir’de bir kafedeydi. Kocaoğlu’nun sevgilisi Hande Subaşı ile Cihangir’de başka bir eve taşındığı, Boğaz manzaralı yeni evine aylık 5 bin dolar kira ödediği iddia edilmişti.

Hande Yener Amerika Miami'de mekan açacak!

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde Kaya Rock'da sahne alan Hande Yener, ''Miami'de de bir mekan açma hazırlığım devam ediyor'' dedi.

İşte Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki evi!

İlişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte oyuncu Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı, 2016 yazına damga vuran aşk haberinin kahramanları haline geldi. Marmaris ve Bodrum'da tatil yapan çift, şimdi de 5 bin dolara kiralıkları yeni eve taşınma haberleriyle gündemde.

Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu Cihangir'e taşındı!

Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu aşkı doludizgin! Sürpriz bir aşka yelken açan oyuncu çiftin Cihangir’de Boğaz manzaralı bir eve taşındığı ve birlikte yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

Hande Ataizi evi için çiçek baktı!

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, Nişantaşı'ndaki evinin balkonu için çiçek almaya çıktığını belirtti.

Sami Kohen’den Hande Yener Miami Beach yanıtı!

“Miami’de beach açacağım” diyen Hande Yener’e Miami’den cevap geldi. Açıklamaya yanıt Miami’nin en ünlü beach’inin sahibi Sami Kohen’den geldi.

Hande Yener Dubai'ye plaj açıyor!

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Hande Yener Bodrum Yalıkavak’taki beach'ini açtı!

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

Hande Yener Bodrum Gümbet'te mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Hande Yener Bodrum Gümbet'te mekan açtı. Yalıkavak’ta gece kulübü işleten Hande Yener, Bodrum'daki ikinci mekanının açılışında konser verdi.

Hande Yener'in beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu!

Hande Yener'in ticari başarısı, yurt dışındakilerin de dikkatini çekti. Yener’in Bodrum’daki ‘Sebastian’ isimli beach’ine Dubaili yatırımcılar talip oldu. Dubaililer, Yener’e ‘1 milyon dolar verelim, beach’ini ülkemize taşıyalım’ dedi.

Hande Kalender kimdir?

Lisans eğitimi sırasında dahil olduğu anonim. ekibinin bir parçası olmayı sürdüren Mimar Hande Kalender kimdir? Hande Kalender, hangi işlerde görev aldı? İşte Hande Kalender..

Kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine birtakım finansal destekler sunuluyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nereden alınır? Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır? Kentsel dönüşüm kredisi alma koşulları nelerdir?

Erkan Subaşı: Bursa'nın acilen deprem haritası çıkarılmalı!

Deprem haftası dolayısı ile MHP Yıldırım İlçe başkanı Erkan Subaşı yapmış olduğu açıklamada Bursa'da olduğu gibi Yıldırım'da aktif bir fay hattı geçtiğini söyledi. Subaşı: "Afet riskli alanlarda kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

Hande Subaşı nereden ev alacak Haberi

Hande Subaşı nereden ev alacak

2012 yılında evlendiği Can Tursan'ka anlaşmalı olarak boşanmaya karar veren Hande Subaşı, ev arıyor. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvururarak boşanma davası açan Şubaşı'nın karar duruşması bugün görülecek. Eşiyle oturduğu evden ayrılmak isteyen Subaşı, Bebek Arnavutköy civarında ev arayışlarına hız verdi. Arkadaşlarına ev baktığını söyleyen Subaşı, eşinden maddi-manevi talepte bulunamadı.


Deniz...